Enge spellen voor thuis

Welk horrorspel bezorgt jou kippenvel?

Ben jij op zoek naar enge spellen die je thuis met vrienden kunt spelen? Dan hebben wij een aantal griezelige aanraders. Wacht niet langer en dompel je onder in de wereld van enge horrorspellen. Maar pas op: kippenvel is gegarandeerd…

Het engste spel van dit moment: Nightmare Horror Adventures

Van alle enge horrorspellen op de markt is Nightmare Horror Adventures dé sensatie van dit moment. In dit griezelspel ga je samen met een groepje vrienden op weg naar Crafton Mansion, een oude villa waar je ouders lang geleden zijn vermoord. Het is aan jullie om de bloedige moord op te lossen, maar pas op: voor je het weet word je zelf ook een slachtoffer.

Nightmare is een story-driven gezelschapsspel waarbij het achterliggende horrorverhaal een centrale rol speelt. Het horrorbordspel bevat een speelbord, diverse speelkaarten, blinddoeken en video- en geluidsfragmenten die je via je tablet of laptop kunt afspelen. Het doel van het spel: lekker griezelen met je vrienden. En dat levert de nodige sidderingen op, want het spel is serieus eng.

Nightmare is hét enge spel voor met je vrienden, want…

  • perfect voor een regenachtige, donkere avond
  • prachtig vormgegeven spel met griezelige illustraties
  • extra spannend wanneer je het speelt rondom Halloween
  • knap opgezet horrorverhaal waar je nog vaak aan terugdenkt
  • dit griezelspel kent schrikmomenten waar je nekharen van overeind gaan staan
speldoos nightmare horror adventures

De breinbreker onder de enge spelletjes: Escape Room The Game Horror

Als je van coöperatieve spellen houdt, is Escape Room The Game de beste bordspelreeks van de afgelopen jaren. Met Escape Room The Game krijg je een uur de tijd om te ontsnappen uit een afgesloten kamer. Daarvoor moet je diverse puzzels en griezelige raadsels oplossen die bijgevoegd zijn in de speldoos.

Escape Room The Game is populair onder thriller- en horrorliefhebbers omdat het een combinatie vormt tussen tijdsdruk, logica en spanning. Ideaal voor creatieve geesten die niet terugdeinzen voor een beetje kippenvel. Er is zelfs een speciale horror-editie voor twee spelers. Erg leuk om samen met je partner te spelen. Zeker wanneer het buiten donker is en je met gedimde lichten en een paar kaarsjes plaatsneemt aan de eettafel.

Wat Escape Room The Game zo verslavend maakt…

  • er zijn tientallen escape rooms en uitbreidingen te koop, waardoor je nooit in herhaling hoeft te vallen
  • je kunt het spelen met z’n tweeën, maar ook met grotere groepen zoals vrienden en familieleden
  • er zijn enkele speciale uitvoeringen, waaronder de VR-versie en de familie-editie
  • je speelt onder zware tijdsdruk, waardoor het spel intense emoties oproept: spanning, urgentie, plezier, wanhoop, dapperheid, creativiteit, lol en niet te vergeten: shivers!

Escape Room The Game 2 players horror met spelonderdelen