Grappige spelletjes met vrienden

Welke is jouw favoriet?

Op zoek naar grappige spelletjes met vrienden? Wij geven je tips voor enkele hilarische spellen voor volwassenen. Ideaal voor op een regenachtige avond, tijdens het barbecueën, op de camping of op een verjaardagsfeest!

Een grappig spel vol plezier en taboe: Who’s The Dude?

De kans is groot dat je wel eens van dit spel hebt gehoord. want het is een van de grappigste spelletjes voor volwassenen. Misschien heb je het zelfs al eens gespeeld: Who’s The Dude?. Hét ultieme partyspel voor met je vrienden. Met het Who’s The Dude-spel haal je een spel in huis waarin een opblaaspop genaamd The Dude de hoofdrol speelt. Behalve deze superfoute opblaaspop bevat de speldoos een set aan spelkaarten. Op deze kaarten staan activiteiten beschreven die jij samen met The Dude moet uitbeelden. Je vrienden moeten vervolgens in teams raden wat je aan het doen bent. Wie het antwoord als eerste raadt, pakt de punten.

Een hilarisch spel met een vleugje edge en taboe. Leuk als drankspelletje of gewoon op een vrijdagavond bij iemand thuis. Het spel is tevens populair als campingspelletje.

Grappige spelletjes met vrienden: Who's The Dude

Ranzig, grappig en extreem fout: de Mouthguard Challenge

Wil jij jezelf een breuk lachen met je vrienden? Dan is de Mouthguard Challenge een keuze naar je hart. Tijdens dit hilarische spelletje stop je een klem in je mond, waardoor je je mond niet meer dicht kunt doen. Vervolgens moet je diverse taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het drinken van een glas water, het eten van een watermeloen of het uitspreken van woorden en zinnen. Mouthguard Challenge levert de meest hilarische situaties op, en niet te vergeten een hoop troep, kwijl en andere ellende. Kortom: ranzig, grappig en extreem fout.

Mouthguard challenge speldoos

Bonustip: 26 Escape Rooms voor thuis

Met “Who’s The Dude?” en Mouthguard Challenge heb je twee onwijs grappige en foute spellen in handen. Wil je meer leuke tips voor tijdens een vriendenavondje? Probeer dan zeker ook Escape Room The Game, een escaperoom-bordspel dat je gewoon thuis aan de keukentafel kunt spelen. Het spel is populair onder studenten, maar ook onder millennials en mensen van middelbare leeftijd. En er zijn maar liefst 29 varianten van!

gezelschapsspel: Escape Room The Game 1