Zakelijk kerstgeschenk: Verras deze feestdagen met een spel op maat

De feestdagen komen steeds dichterbij! En dat brengt veel gezelligheid met familie en vrienden met zich mee. De kerst is een mooi moment om ook jouw medewerkers en relaties te bedanken voor de samenwerking. Dit doe je natuurlijk door een uniek zakelijk kerstgeschenk te geven. Dat is soms een hele uitdaging, omdat je ontzettend veel keus hebt in verschillende relatiegeschenken. Wij proberen je daar een handje mee te helpen. Dit doen wij door het maken van de meest unieke spellen op maat als relatiegeschenk. Bovendien is het een presentje wat ook erg goed past bij de feestdagen. We leggen je graag uit waarom! 

Bekijk hier de mogelijkheden

Waarom is een spel op maat het perfecte relatiegeschenk?

Tijdens de feestdagen worden veel spellen gekocht en gespeeld. Het is namelijk de ideale manier om iets leuks te doen en tijd te spenderen met familie. Een spel op maat is daarom ideaal om weg te geven als kerstgeschenk. Door het spel af te stemmen op jouw merk en boodschap is het een uniek cadeautje om weg te geven. En er zijn meer voordelen:

  • Verras tijdens de feestdagen jouw relaties of medewerkers op een unieke en leuke manier
  • Doordat een spel een goede combinatie is van entertainment en informatieoverdracht wordt je boodschap beter onthouden
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd spel in jouw huisstijl of thema. Zo maak jij het extra persoonlijk.

Voor veel bedrijven hebben we al een zakelijk kerstgeschenk mogen maken. Denk bijvoorbeeld aan KLM, Remia, Efteling, Tempo-Team en talloze mkb-bedrijven. Voor elk bedrijf is het dan ook mogelijk om een mooi spel op maat te maken!

Kaartspel op maat (TempoTeam)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Aberson)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Kaartspel op maat (PickWick)

Laat jouw unieke kerstgeschenk maken door Identity Games

Wil jij meer informatie over jouw unieke spel op maat als zakelijk kerstgeschenk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij vertellen je graag alles over onze diensten en producten! Of het nu gaat om een eigen bordspel, kaartspel of monopoly op maat, wij hebben er ervaring mee! Vul nu ons contactformulier in of bel ons via: 010 – 201 45 55.

Neem contact met ons op