Zakelijk relatiegeschenk weggeven? Doe het met een eigen bordspel

Een zakelijk relatiegeschenk hoeft allang niet meer saai te zijn! Als je aan een relatiegeschenk denkt, denk je al snel aan usb-sticks, pennen, tassen of waterflessen. Maar wist je dat een origineel zakelijk relatiegeschenk veel beter werkt? Of je nu presentjes weggeeft op een beurs of tijdens de kerstdagen, je zal ongetwijfeld sneller onthouden worden wanneer jij een uniek en bijzonder bedrijfsgeschenk weggeeft. 

Wij van Identity games houden ons als jaren bezig met het ontwikkelen van eigen bord- of kaartspellen als relatiegeschenk. En we vertellen je graag waarom dat zo goed werkt.

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een eigen bordspel als zakelijk relatiegeschenk?

Wij snappen dat een eigen bordspel niet direct in je gedachte schiet wanneer je denkt aan een zakelijk relatiegeschenk. Maar het is een uitstekende manier om jouw merk te laten zien of je verhaal te vertellen. Het is wel van belang dat het bord- of kaartspel leuk moet zijn, zodat jouw (potentiële) klanten het daadwerkelijk willen spelen. Anders beland je op de grote hoop met relatiecadeaus en dat is wat je wilt voorkomen. En laten wij van Identity Games daar expert in zijn! 

Verder heeft een bordspel als zakelijk relatiegeschenk de volgende voordelen:

  • Koppel (potentiële) klanten op een leuke manier aan je merk
  • Een kaart- of bordspel is ideaal om je diensten of de geschiedenis van je merk te vertellen
  • Zet je spel in voor verschillende momenten, zoals bij een beurs of tijdens de feestdagen
  • Het is een origineel relatiegeschenk die bedrijven niet snel krijgen. Dat maakt het extra bijzonder voor je relaties.

Om ervoor te zorgen dat het bordspel jouw merk ademt plakken wij niet alleen een logo op een bestaand bordspel. In samenwerking met jou maken we een uniek spel die past bij jouw onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten gedaan, zoals voor de ANWB, Remia, Efteling en verschillende mkb-bedrijven. 

unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat
Kaartspel op maat
Bordspel op maat (GVB Race)

Hoeveel kost het om een bordspel te laten maken van jouw merk?

Elk bord- of kaartspel op maat is anders. Wil jij bijvoorbeeld unieke pionnen toevoegen aan je spel of wil je een extra groot spelbord? Dit zijn allemaal elementen die worden meegenomen in het maken van een spel van jouw merk En logischerwijs heeft dit ook invloed op de prijs.

Goed om te weten is dat wij onze spellen produceren vanaf 1000 stuks. Dit is nodig om voor jou de prijs zo laag mogelijk te houden. Mocht je een prijsindicatie van ons willen mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ga de samenwerking aan met Identity Games

Identity Games is al ruim 30 jaar actief in de consumenten- en zakelijke markt als het gaat om bord- en kaartspellen. We hebben dan ook al diverse spellen ontwikkeld waar we trots op zijn, zoals Escape Room The Game, Who’s The Dude en de zakelijke bordspellen voor talloze bedrijven. Dus heb jij interesse in een eigen bordspel als zakelijk relatiegeschenk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over onze diensten!

Neem contact met ons op

Bedrijfscadeau met eigen logo