kerstgeschenk per post weggeven? Ga voor een eigen kaartspel!

Een kerstgeschenk per post geven is als groot succes gebleken. Het is een leuke en verrassende manier om jouw relaties of medewerkers een bedankje te sturen voor het afgelopen jaar. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je brievenbus kerstgeschenk uniek is, want met een reep chocolade is de kans groot dat je snel weer wordt vergeten door je doelgroep en dat is wat je wilt voorkomen. Wij van Identity Games maken al ruim 30 jaar de bijzonderste geschenken die ook passen bij de feestdagen. Oftewel met een kaartspel van jouw eigen merk.

Bekijk hier de mogelijkheden

Wat is er zo uniek aan een kaartspel op maat?

Tijdens de feestdagen worden veel spelletjes gespeeld. Van oude klassiekers tot de nieuwste spellen. En dat is precies waarom het weggeven van een eigen kaartspel zo’n goed brievenbus kerstgeschenk is. Doordat jij in de regie bent van hoe jouw kaartspel eruit gaat zien maak je het extra persoonlijk en dat is niet het enige voordeel:

  • Verras tijdens de feestdagen je relaties of medewerkers op een unieke en leuke manier
  • Een kaartspel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd spel in jouw huisstijl of thema

Voor veel bedrijven hebben we al een kaartspel op maat mogen maken. Denk aan het ‘Merry Quiz Mas’ kaartspel van Tempo-Team en het Tony Chocolonely weetjeskwartet. Ook voor mkb-bedrijven hebben we al diverse kerstgeschenken gemaakt die per post werden verzonden.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (PickWick)

Hoe gaat het maken van een spel in zijn werking?

Wanneer jij een kaartspel als brievenbus kerstgeschenk laat maken bij Identity Games staat samenwerken centraal. Zo gaan we eerst jouw doelen bepalen voor je eigen kaartspel. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag om een mooi concept te maken. Zodra het concept is getest en goedgekeurd gaan we je spel produceren. Je hebt je eigen spel al vanaf 1000 stuks. Op die manier kunnen we de prijs voor jou zo laag mogelijk houden. Zodra je start met dit traject duurt het ongeveer 3 maanden voordat het spel klaar is.

Laat jouw brievenbus kerstgeschenk maken met Identity Games

Dus wil jij een kerstgeschenk die per post verzonden kan worden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons en we vertellen je graag alles over onze diensten en producten! Ook als je een ander soort spel wilt laten maken, zoals een bordspel of een eigen Monopoly. Vul nu ons contactformulier in of bel ons via: 010 – 201 45 55.

Neem contact met ons op