Zomer relatiegeschenk weggeven? Val op met een eigen spel!

De zomer, het is de tijd van zon, strand en vakanties. Het perfecte moment om relatiegeschenken te sturen naar jouw relaties en potentiële klanten. Veel bedrijven doen dit namelijk niet in deze tijd waardoor je extra opvalt tussen de concurrentie. De meeste bedrijven geven echter hun relatiegeschenken weg met de kerstperiode. Wij snappen heel goed dat het lastig kan zijn om het juiste zomer relatiegeschenk te vinden. En daar kan Identity Games je mee helpen, want wist je dat een origineel presentje, zoals een bord- of kaartspel van je eigen merk veel meer indruk maakt dan standaard relatiegeschenken?

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom kiezen voor een eigen spel als zomer relatiegeschenk?

Relatiegeschenken worden om verschillende redenen weggegeven. Denk aan het vergroten van de naamsbekendheid, om op te vallen tussen de concurrenten of om je relaties te bedanken voor de samenwerking. Bij het geven van een zomer relatiegeschenk is het wel belangrijk dat je kiest voor een origineel cadeautje. Veel bedrijven geven nog standaard zomer geschenken, zoals strandlakens, koeltassen of een strandbal. Door iets unieks te geven zoals een bordspel van je eigen merk val je op! Bovendien worden er veel spelletjes gespeeld in de zomer, waardoor je geschenk daadwerkelijk wordt gebruikt. Nog meer voordelen van een eigen spel op maat zijn:

  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf
  • Een kaart- of bordspel is uitstekend om de activiteiten of de geschiedenis van je bedrijf te communiceren
  • Je kunt je game ook inzetten als eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk en jubileumgeschenk

Hoe maken wij een bordspel op maat voor jouw bedrijf?

Wij zorgen ervoor dat je een uniek zomer relatiegeschenk krijgt van je eigen bedrijf. Wij plakken dus niet alleen jouw logo op een bestaand spel, maar we maken samen een uniek concept die past bij jouw doel en merk. Wil jij bijvoorbeeld een kaartspel waarbij potentiële klanten jouw bedrijf gaan kennen tijdens de zomer? Dan maken wij in samenwerking met jou een spel die de geschiedenis van jouw merk vertelt op een leuke manier. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team. Maar ook voor kleinere ondernemingen in bijvoorbeeld de transport!

Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Monopoly op Maat voorbeelden
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)

Samenwerken met Identity Games?

Wil jij opvallen met een eigen bordspel op maat? Ga dan de samenwerking aan met Identity Games. Met onze jarenlange ervaring maken wij een zomer relatiegeschenk die jouw klanten en relaties geweldig zullen vinden. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. Vanzelfsprekend hebben wij ook veel ervaring met het maken van relatiegeschenken voor de zakelijke markt.

Wij snappen dat je eerst meer informatie wilt over onze bord- en kaartspellen op maat. Neem daarom gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over ons bedrijf en onze spellen.

Neem contact met ons op