Virtuele Escape Room

Beleef de spanning vanuit je woonkamer met Escape Room VR

Ben jij op zoek naar de vetste virtuele Escape Rooms voor thuis? Met het razend populaire Escape Room The Game: Virtual Reality stap je in een virtuele wereld vol spanning en sensatie. Gewoon vanaf je eigen keukentafel! Het spel wordt geleverd inclusief VR-bril. Het spel staat garant voor urenlang plezier en kan gespeeld worden met meerdere personen.

Wil je eerst meer weten over wat een Escape Room precies is? Lees dan onze uitleg. Of bekijk de 7 belangrijkste tips om te ontsnappen.

Escape Room The Game VR

Virtuele Escape Room 1: Submarine

In deze variant van de VR-escape room zit je opgesloten in een onderzeeboot. En heb je nog slechts één uur aan zuurstof. Je kunt alleen overleven wanneer je de duikboot binnen 60 minuten naar het wateroppervlak weet te navigeren. Maar dat gaat niet vanzelf. Jij moet de werking van de onderzeeboot weten te ontcijferen, en daarvoor moet je enkele uitdagende codes kraken. Weet jij de codes te ontcijferen voor het te laat is?

Submarine is fantastisch voor mensen die van spannende duikbotenfilms houden. Of van de boeken van Tom Clancy, waarin spannende duikbotenverhalen uit de Koude Oorlog een grote rol spelen. Ook voor de liefhebbers van de bioscoopkraker Hunter Killer met Gerard Butler is deze virtuele Escape Room een echte aanrader.

Escape Room The Game: Virtual Reality met spelonderdelen

Virtuale Escape Room 2: Behind Enemy Lines

Je bent gestrand diep achter vijandelijke linies. Jullie helikopter is neergestort en de commandant van je team is spoorloos verdwenen. Over 60 minuten valt de duisternis en zijn jullie overgeleverd aan de patrouilles van de vijand. Het net sluit zich, maar wanneer je binnen een uur weet te ontsnappen, ben je veilig.

Deze variant van Escape Room is perfect voor mensen die van actie en thrillers houden. Dankzij de VR-bril waan je je in de wereld van een echte commando. Je opereert op het scherpst van de snede. En met elke keuze die je maakt, beslis je over leven of dood.

Ben jij de held die jouw militaire team nodig heeft? Bewijs het tijdens de zinderende virtuele Escape Room-ervaring “Behind Enemy Lines“.

Escape Room The Game: Virtual Reality Bril

Bekijk alle 26 Escape Rooms voor thuis

Onze virtuele Escape Room is een van de absolute favorieten onder Escape Room-spelers wereldwijd. Op Bol.com krijgt het spel 5 sterren en ook in andere landen is deze game ongekend populair. Door het VR-element waan je je in een andere wereld. En heb je het gevoel in een échte Escape Room te staan.

Heb jij na je VR-ervaring de smaak te pakken? Identity Games bouwde nog 26 Escape Room-spellen die je maandenlang spelplezier bieden. Voor groepen, maar ook voor twee spelers. Bekijk hier al onze varianten van Escape Room The Game of ga meteen naar Bol.com.

Escape Room The Game