Zakelijk geschenk voor klanten? Doe het met een spel van je eigen merk

Wil jij je klanten verrassen met een leuk zakelijk geschenk? Of sta je binnenkort op een evenement en wil je potentiële klanten op een creatieve manier kennis laten maken met je merk? Identity Games helpt je hier graag bij!

Als je een bijzonder zakelijk geschenk wilt voor klanten die ze ook daadwerkelijk gaan gebruiken is een bordspel van je eigen merk het perfecte relatiegeschenk. Binnen 20 weken ontwikkelen wij een gepersonaliseerd bordspel dat volledig op jouw wensen is afgestemd. Dit bordspel is niet alleen leuk om aan je zakelijke relaties te schenken, ook voor je medewerkers is dit een ideaal cadeautje om ze bijvoorbeeld te bedanken.

Voor verschillende bedrijven hebben we al mooie bordspellen en kaartspellen gemaakt, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en voor de PLUS.

Meer informatie over een bordspel op maat

 

Bordspel op maat
Bordspel op maat (GVB Race)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Monopoly op Maat voorbeelden
Monopoly op maat (BMN)
Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Educatief spel op maat (Cash Quiz)

Waarom een spel in plaats van een traditioneel zakelijk geschenk?

Wanneer je jouw klanten een zakelijk geschenk wilt geven is het belangrijk dat je onderscheidend bent en origineel. Je wilt immers dat je (potentiële) klanten je zullen herinneren. Wanneer je kiest voor de traditionele relatiegeschenken is de kans groot dat je cadeau belandt op een grote hoop relatiegeschenken en je weer wordt vergeten. Denk bijvoorbeeld aan pennen, notebooks, tassen en petten.

Met een eigen bordspel of kaartspel heb je dat niet, omdat het een unieke en creatieve manier is om klanten aan je te binden. En je klanten zullen zich ongetwijfeld herinneren dat jij het bent geweest die ze een leuk bord- of kaartspel hebt gegeven als presentje. En dat is niet het enige voordeel van een bordspel op maat als zakelijk geschenk: 

  • Laat op een speelse manier jouw merk zien aan jouw doelgroep
  • Voor talloze situaties te gebruiken, zoals beursgeschenk, jubileumgeschenk of kerstgeschenk
  • Er zijn niet veel bedrijven die ook zo’n bijzonder relatiegeschenk hebben, dat maakt jouw dus uniek!

Persoonlijker zakelijk geschenk kan je niet krijgen!

Wanneer je jouw zakelijk geschenk door ons laat maken, kan je het zo persoonlijk maken zoals je zelf wilt. Wil jij unieke pionnen die passen bij jouw bedrijf? Dat kan! Ook het concept en het idee van het bordspel kan helemaal gemaakt worden naar jouw wensen. Als je bijvoorbeeld een jubileum hebt te vieren, kan je een bordspel laten maken waarbij jouw jubileum centraal staat. En dat kan voor veel meer situaties. Of het nu om intern gaat of over je externe relaties. Wij bedenken een spel die voor honderd procent bij jouw onderneming past.

Ga de samenwerking aan met Identity Games!

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf die al 30 jaar ervaring heeft met het maken van games voor de consumenten- en zakelijke markt. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. Wij hebben dan ook veel ervaring met het bedenken en ontwikkelen van relatiegeschenken voor de zakelijke markt. 

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar.  Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Wil je ook een op maat gemaakt spel, zoals Monopoly of Escape Room The Game? Of heb je zelf een idee voor een game? Bel of mail ons, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op