Gepersonaliseerde relatiegeschenken nodig? Kies voor een eigen spel

van plan om gepersonaliseerde relatiegeschenken weg te geven? Dat is superslim, want relaties of klanten verrassen met een leuk presentje is altijd zeer gewaardeerd. Bovendien word je ook langer onthouden bij potentiële klanten. Heel veel voordelen dus, maar let wel op dat je een uniek relatiegeschenk weggeeft, zodat je niet op de grote stapel belandt. Wij van Identity Games weten precies hoe je een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk maakt. Namelijk door een bord- of kaartspel op maat! We vertellen je graag de voordelen.

Meer informatie over een bordspel op maat

De voordelen van een bordspel als gepersonaliseerd relatiegeschenk

De beste gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn uniek, leuk en in het allerbeste geval vaker te gebruiken. Zo maak je maximaal impact met je geschenk. De standaard relatiecadeaus zijn leuk, maar laten minder indruk achter. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde chocolade, wijn of pennen. Met een bordspel op maat heb je wel een uniek cadeau die je daadwerkelijk onderscheidt van de concurrentie en dat is niet het enige voordeel:

  • Een kaart- of bordspel op maat is ideaal om je diensten of de geschiedenis van je bedrijf te vertellen
  • Het is de perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatie-overdracht
  • Je koppelt klanten op een creatieve manier aan je onderneming
  • Door onze jarenlange ervaring weten we hoe we leuke spellen moeten maken, hierdoor wordt je gepersonaliseerde spel ook daadwerkelijk gespeeld.

Wij maken dus een bordspel die bij jouw merk past. Dit betekent dan ook dat we niet alleen jouw logo op een bestaand spel plakken. Samen met jou maken we een uniek concept die jouw merk ademt. En dat hebben voor diverse bedrijven gedaan, zoals Tony Chocolonely, Remia, ExxonMobil en talloze mkb-bedrijven.

Bordspel op maat (GVB Race)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (hartenvragen)

Laten we samen jouw persoonlijke bedrijfscadeau maken!

Identity Games is al ruim 30 jaar actief in de consumenten- en zakelijke markt als het gaat om bord- en kaartspellen. Ondanks dat ons bedrijf in begin alleen was gericht op gepersonaliseerde relatiegeschenken voor bedrijven hebben we nu ook zelf spellen uitgebracht, zoals Escape Room The Game en Who’s The Dude

Wil jij meer informatie over onze bord- en kaartspellen op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over onze producten en diensten!

Neem contact met ons op