In de media

Lees, bekijk en luister onze beste interviews en TV fragmenten hier

Identity Games is regelmatig te gast in de media. In talkshows, tv-programma’s en kranten, alsook op YouTube en de radio. Heb je een mediaverzoek voor ons? Als spelbepaler in de internationale speelgoedindustrie bieden wij je waardevolle inzichten over ons vakgebied. Vraag nu een gesprek aan en je hoort snel van ons.

Neem contact op

Online-interviews

Ontsnappen uit je eigen huis: van ‘corona-ideetje’ tot spel van het jaar

Over het creëren van Escape Room The Game: Puzzle en Escape Your House

Bedrijfscadeau met eigen logo

Het succes van de populaire Escape Room The Game-avonturen

Lees hier waarom onze bordspelontwikkelaar Marijke de ALLERLEUKSTE baan ter wereld heeft!

Het Poepspel is dé Sinterklaashit van Identity Games. In het AD.nl onthult Jan-Maurits de magie achter dit hilarische spel.

TV-verschijningen

De creatieve Mylan is pas tien jaar oud en heeft zijn eigen bordspel al bedacht. Zijn vrienden komen regelmatig langs om het spel met hem te spelen. Als Mylan later groot is wil hij ook graag professioneel spellen ontwikkelen. Jochem neemt Mylan mee naar Identity Games waar hij spellen mag testen en waar hij met professionals zijn zelf bedachte spel verder gaat ontwikkelen...

Jip heeft een eigen spel bedacht! De plannen zitten dus allemaal in zijn hoofd maar het maken lukt hem niet. Daarom gaat hij met Tess naar Jan-Maurits. Hij ontwerpt spellen en kan aan Jip laten zien hoe dat hele proces gaat!