Hippe relatiegeschenken nodig? Verwonder met een eigen bordspel

Dus jij bent op zoek naar hippe relatiegeschenken? Een relatiegeschenk waar je echt indruk mee maakt en top of mind blijft bij je leads of klanten. De kans is klein dat dit lukt met traditionele cadeaus, zoals drinkflessen, paraplu’s of pennen. Wist je dat een eigen bordspel op maat hét hippe relatiegeschenk is waar jij naar op zoek bent? Wij laten je graag de voordelen zien van dit unieke zakelijke presentje. 

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een bord- of kaartspel op maat?

Bordspellen zijn weer helemaal hip! Er werden de afgelopen jaren fors meer spellen verkocht en dat is met een reden. Het is namelijk uitdagend, goedkoop en een leuke vorm van interactie met vrienden en familie. Met een bordspel op maat laat jij op een unieke manier jouw merk of bedrijf zien.

Wel is het belangrijk dat jij dit op een bijzondere manier verpakt, omdat er ontzettend veel relatiecadeaus worden weggegeven. Bovendien moet het spel ook leuk zijn, zodat jouw (potentiële) klanten het daadwerkelijk willen spelen. Anders beland je op de grote hoop met relatiecadeaus en dat is wat je wilt voorkomen. En laten wij van Identity Games daar expert in zijn! Verder heeft een bordspel als hip relatiegeschenk de volgende voordelen:

  • Koppel leads en bestaande klanten op een leuke manier aan je merk
  • Een eigen kaart– of bordspel is perfect om je diensten of de geschiedenis van je merk te vertellen
  • Zet je spel in voor verschillende momenten, zoals bij een beurs of tijdens de kerstdagen
  • Het is een origineel relatiegeschenk die bedrijven niet snel krijgen. Dat maakt het extra bijzonder voor je doelgroep.

Om jouw bedrijfscadeau extra hip te maken, plakken wij niet alleen een logo op een bestaand bordspel. Wij maken een uniek spel die past bij je onderneming en merk. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor de ANWB, Remia, Efteling en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (PickWick)
Monopoly op Maat voorbeelden
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Bordspel op maat (Tzorg)

Maak hippe relatiegeschenken met Identity Games

Maak nu in samenwerking met Identity Games jouw hippe relatiegeschenk. Identity Games heeft al jarenlange ervaring met het maken van de tofste bordspellen in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor veel supermarkten hebben ontwikkeld. Neem nu vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden over jouw bord- of kaartspel op maat. 

Neem contact met ons op