Je eigen spel laten maken?

Of je nu op zoek bent naar een jubileumgeschenk, relatiegeschenk of loyaliteitsactie een spel op maat is een uniek presentje waar jij jouw doelgroep of medewerkers mee verrast! 

Met op maat bedoelen wij dan ook echt een uniek concept! Wij werken samen met jou om een spel te maken dat past bij jouw merk en verhaal. Wij plakken dus niet alleen een logo op een bestaand spel, wij gaan voor het echte werk! 

Stel vrijblijvend jouw vraag

unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Bordspel op maat: Touring on Tour

Wij ontwikkelen jouw bordspel al vanaf 1.000 exemplaren

Wij maken voor iedere boodschap en iedere doelgroep een spel dat daar perfect bij aansluit. Je hebt keus uit de volgende opties:

Identity Games ontwikkelt al ruim 30 jaar gepersonaliseerde bord- en kaartspellen voor bedrijven in alle sectoren. Dat doen we voor bekende multinationals zoals KLM en Rituals, maar ook voor supermarkten, voetbalclubs, transportbedrijven en politieke partijen. Zo maakten wij spellen voor Feyenoord, Albert Heijn, ANWB, ASML en de Efteling en nog veel meer!

Ook hebben wij ervaring met het ontwikkelen van spellen voor de MKB-sector. Wij helpen jou van A tot Z. Van het bedenken van een concept tot het produceren van het spel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Ontdek nu de mogelijkheden voor jouw spel op maat door het contactformulier in te vullen. Je mag natuurlijk ook bellen of mailen via 0102014555 of info@identitygames.nl

Voorbeelden spellen op maat