Een eigen spel als loyaliteits- of spaaractie

Verhoog je klantwaarde met een gepersonaliseerd spel

Bij PLUS, Jumbo en Albert Heijn weten ze het al jaren: wanneer je een gepersonaliseerd spel inzet als loyaliteits- of spaaractie, verhoog je de klantwaarde. Een bord- of kaartspel zorgt namelijk voor meer omzet én een toename in merkgetrouwheid. Het is een unieke kans om je klanten te verrassen en hen te bereiken tot aan de keukentafel.

Met een op maat gemaakt spel als loyaliteits- of spaaractie:

  • Creëer je een unieke, originele merkbeleving voor je klanten
  • Communiceer je de storytelling die jouw organisatie onderscheidt
  • Neemt je perceptiewaarde sterk toe (en dat is goed voor je positionering)
  • Stimuleer je verkooppercentages en verhoog je de klantwaarde en retentie

Wij ontwikkelen jouw gepersonaliseerde spel vanaf 1.000 stuks

Wil jij een bordspel of kaartspel op maat laten maken? En wil je dit spel inzetten als loyaliteits- of spaaractie in jouw supermarkt, winkel of bedrijf? Dan is Identity Games jouw nummer 1 keuze. Wij maken al meer dan 30 jaar bord- en kaartspellen voor bedrijven in elke denkbare sector. Alle spellen die wij ontwikkelen zijn 100% op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Wil jij een spel in de huisstijl van jouw bedrijf? Of een spel van de regio waarin je actief bent? Wij ondersteunen de ontwikkeling van jouw spel van A tot Z. Wellicht wil je jouw eigen Monopoly laten maken, vergelijkbaar met de door ons ontwikkelde Monopoly-stedenedities. Of misschien wil je jouw bedrijf op de kaart zetten, zoals de Efteling dat deed met een op maat gemaakt Monopoly.

Vele bedrijven gingen je voor, waaronder KLM, Plus, Tony Chocolonely, Coca Cola, Feyenoord en tientallen ondernemingen in de retail- en transportsector, de zorg en het zakenleven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gesprek met ons aan

Benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn om een eigen spel te laten maken? Dan gaan wij graag vrijblijvend met je in gesprek. Wij vertellen je alles over het ontwikkelingsproces van je spel en de meest effectieve manieren waarop jij je spel kunt vermarkten. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze pagina. Wij nemen dan spoedig contact met je op. Liever bellen of mailen? Dat kan via 0102014555 of info@identitygames.nl.

Ga het gesprek met ons aan

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten