kerstcadeaus voor personeel nodig? Gooi hoge ogen met een eigen spel

Je personeel bedanken voor het afgelopen jaar doe je natuurlijk door een leuk kerstcadeau te geven! En dat kan je op vele manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan een traditioneel kerstpakket, een flesje wijn of een cadeaubon. Dit zijn natuurlijk leuke kerstcadeaus voor je personeel, maar het is wel een beetje standaard. Een alternatief is bijvoorbeeld om iets unieks toe te voegen aan deze cadeaus, zoals een bord- of kaartspel van je eigen merk. Dat is een kerstcadeau die medewerkers waarschijnlijk nog nooit hebben ontvangen en wat nog eens leuk is ook! En er zijn nog meer voordelen te noemen.

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een eigen spel als kerstkado voor je personeel?

Een kerstcadeau voor je personeel heeft in het algemeen al veel voordelen. Zo voelen medewerkers zich gewaardeerd en  zorgt het voor een morele boost. En een bord- of kaartspel op maat kan hier aan bijdragen! En doordat wij precies weten wat een spel leuk maakt wordt het ook daadwerkelijk gespeeld. Door je eigen spel te combineren met bijvoorbeeld snacks en drankjes bezorg jij je personeel een onvergetelijke ervaring tijdens de feestdagen. En dat is niet het enige voordeel van een spel op maat:

  • Een bordspel past goed bij de kerstdagen! De populairste maand om spellen te spelen is namelijk december
  • Een kaart- of bordspel op maat is ideaal om je merk of de geschiedenis van je bedrijf te laten zien
  • Je koppelt op een unieke wijze jouw medewerkers aan je bedrijf
  • Een spel op maat is ook leuk voor je klanten en relaties.

Bordspellen op maat hebben we al voor talloze mooie bedrijven mogen maken. Denk aan KLM, Hornbach, Coca Cola, Tony Chocolonely en verschillende mkb-bedrijven. En daar zitten ook verschillende bordspellen tussen die gebruikt zijn als kerstcadeaus voor personeel.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (GVB Race)

Maak jouw kerstcadeaus met Identity Games!

Identity Games is al ruim 30 jaar actief in de bordspellenwereld als het gaat om de zakelijke- en consumentenmarkt. Wij weten daarom precies hoe we jouw eigen spel ook daadwerkelijk leuk kunnen maken. Zo staan wij bekend om onze succesvolle spellen als Escape Room The Game en Who’s The Dude.

Wil jij zelf ook een eigen bord- of kaartspel die jouw merk ademt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag meer informatie over onze producten en diensten.

Neem contact met ons op