Kerstgeschenk zakelijk: Verras je relaties met een bordspel

Ben jij op zoek naar een kerstgeschenk voor zakelijk gebruik? Slim, want met het juiste kerstgeschenk kom je sneller onder de aandacht bij je doelgroep. Of je nu je klanten wilt bedanken voor de samenwerking of je een lijntje wilt uitgooien bij nieuwe leads. Het is allemaal mogelijk met een goed kerstgeschenk. Wij van Identity Games doen dit al 30 jaar door het maken van bord- en kaartspellen op maat. Dit is een uniek en creatief presentje waarmee je gegarandeerd indruk maakt! Wij leggen je graag uit waarom.

Ontdek meer over spellen op maat

 

Waarom werkt een spel op maat als zakelijk kerstgeschenk zo goed?

Tijdens de feestdagen worden veel spellen gespeeld. Het past namelijk goed in de tijdgeest van de kerst en de jaarwisseling. Familie en vrienden spenderen veel tijd met elkaar en er komt vaak een spelletje op tafel. Doordat een spel voor 100% personaliseerbaar is, bepaal jij hoe je spel eruit komt te zien. Zo verwerk je op een speelse manier jouw boodschap in het spel. En doordat wij veel ervaring hebben met het leuk maken van een spel, wordt je spel ook daadwerkelijk gespeeld. En er zijn meer voordelen te noemen:

  • Verras tijdens de feestdagen je relaties of medewerkers op een unieke en leuke manier.
  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd spel in jouw huisstijl of thema.

Voor talloze bedrijven hebben we al spellen op maat mogen maken als kerstgeschenk voor zakelijke relaties. Denk bijvoorbeeld aan Tempo-Team, Aberson, Tony Chocolonely, KLM en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Educatief spel op maat
Kaartspel op maat (Aberson)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

Ga nu de samenwerking aan met Identity Games

Dus wil jij een bijzonder kerstgeschenk voor je zakelijke relaties? Ga dan voor een spel op maat! Wij werken graag met je samen om een mooi spel van jouw merk te maken zodat je echt impact maakt op jouw klanten en relaties.

Wil je ook een op maat gemaakt spel, zoals een Monopoly of ander spel? Bel of mail ons gerust. Wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op