Leuke relatiegeschenken: Vertel jouw verhaal met een spel

Sta je binnenkort op een beurs? Of wil je graag een geschenk weggeven tijdens je jubileum of de kerst? Daar horen natuurlijk leuke relatiegeschenken bij. Iets waarmee je onthouden wordt bij je doelgroep. Wist je dat jij dit ook op een toffe manier kunt doen met een spel op maat? Wij vertellen je graag waarom dat zo goed werkt.

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een spel op maat als relatiegeschenk?

Leuke relatiegeschenken zijn uniek, creatief en bovenal vaker te gebruiken. En dat is precies waar een eigen spel op maat aan voldoet! Je wordt gegarandeerd beter onthouden dan de minder leuke relatiegeschenken, zoals doppers, pennen of een pet. En er zijn nog meer voordelen te noemen, zoals:

  • Laat op de allerleukste wijze jouw merk zien door middel van een spel
  • Het is een uniek geschenk! Hierdoor val je op bij de doelgroep
  • Voor veel doeleinden te gebruiken, zoals jubileumgeschenk of kerstgeschenk.

Identity Games maakt al ruim 30 jaar de allerleukste bordspellen voor de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Denk voor bedrijven, zoals ANWB, Albert Heijn, Tempo-Team en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (PickWick)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Bordspel op maat

Hoe gaat het maken van een spel in zijn werking?

Wanneer je een spel op maat laat maken bij Identity Games bepalen we eerst samen jouw doel voor je leuke relatiegeschenk. Vervolgens gaan we met jouw input aan de slag om een spel te maken. Of het nu gaat om een bordspel, kaartspel of een Monopoly op maat, wij hebben er ervaring mee. Zodra het concept is goedgekeurd gaan we het spel voor je produceren. Je hebt je eigen spel al vanaf 1000 stuks. Op die manier kunnen we de prijs voor jou zo laag mogelijk houden. Zodra je start met dit traject duurt het ongeveer 3 maanden voordat het spel klaar is.

Profiteer van de leukste relatiegeschenken

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij kunnen betekenen op het gebied van jouw leuke relatiegeschenk? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je alle ins en outs van een spel op maat!

Neem contact met ons op

Jeroen & Jan-Maurits Identity Games