De beste loyaliteits-geschenken voor jouw supermarkt

Voorbeelden spellen op maat voor supermarkten

Bij de PLUS, Jumbo en Albert Heijn is het allang geen geheim meer: een op maat gemaakt spel als loyaliteits- of spaaractie is dé manier om je klantwaarde te verhogen. Je genereert niet alleen meer omzet, maar zorgt ook voor een uitbreiding van je klantenbestand en dus nieuwe terugkerende supermarktbezoekers.

Naast onze Monopoly editie op maat hebben we nu nieuwe opties beschikbaar die aantrekkelijk zijn voor zowel jou als ondernemer als voor de klant.

Gepersonaliseerde ‘101 spellen van’ …

Wanneer jij een actie zoekt voor het hele gezin zijn de ‘101-spellen van’ de perfecte optie. Dit spel bevat echte klassiekers, zoals Mens Erger Je Niet, Ganzenbord en speelkaarten, maar dan geheel lokaal! Om jouw spellen te personaliseren is de doos volledig aan te passen en kunnen de afzonderlijke spellen ook nog worden gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan een puzzel van jouw regio of kwartetspel met lokale trekpleisters.

Leverbaar vanaf: 1.000 stuks

Neem vrijblijvend contact met ons op

101 spellen op maat

Gepersonaliseerde Who’s The Dude

Who’s The Dude is het perfecte partyspel voor jongeren en volwassenen. In dit hilarische spel is de levensgrote opblaasbare Dude je beste vriend. Beeld samen met hem zo veel mogelijk situaties uit om punten te scoren. Het welbekende hints in een modern jasje! De opdrachten en de pop zijn volledig te personaliseren. Wij bedenken voor jouw supermarktformule opdrachten op maat en verzorgen het volledige design. Denk hierbij aan het uitbeelden van vakkenvullen of boodschappen scannen. Of maak een feestelijke Carnaval Editie en speel een spelletje met Prins Carnaval. De opties zijn eindeloos, maar plezier gegarandeerd!

Leverbaar vanaf: 1.000 stuks

Neem vrijblijvend contact met ons op

Who's The Dude op maat

Wat zijn de voordelen van een gepersonaliseerd spel voor supermarktondernemers?

Het is niet alleen leuk om een spel op maat in te zetten als loyaliteit- of spaaractie, het moet natuurlijk ook iets opleveren voor jou als ondernemer. Hieronder vind je diverse voordelen van een eigen spel op maat:

  • Minimale investering, maximale omzetverhoging! Door middel van een uitgekiende loyalty campagne spaart de consument zelf voor korting op deze unieke producten en speel jij als ondernemer break-even op de actie. 
  • Omzetverhoging in veelal rustigere tijden. Wanneer je een loyalty actie inzet in deze periode (Q1 voor de Carnaval is hier een goed voorbeeld van) zorg je ook voor omzetverhoging in deze tijden. 
  • De (spel)concepten hebben zich door de jaren heen bewezen maar zijn door hun unieke regionale personalisatie tóch in geen enkele spellenkast te vinden. Ga voor een collectorsitem! 
  • Met een spaaractie stimuleer je verkooppercentages en genereer je een verhoging van klantwaarde en retentie.
  • Het spel is volledig te personaliseren. Denk aan het plaatsen van je logo op de doos, spelborden en kaarten en het toevoegen van herkenbare plaatsen en trekpleisters uit de regio. Herkenbaarheid ten top voor de trouwe klantenkring.

Wij maken jouw eigen spel al vanaf 1.000 exemplaren

Wij zijn al ruim 30 jaar de nummer 1 keuze voor het maken van op maat gemaakte spellen. In Nederland hebben wij veel ervaring met het ontwikkelen van spaaracties voor supermarkten. Denk bijvoorbeeld aan onze talloze Monopoly-steden edities in samenwerking met Jumbo, Albert Heijn en Plus.

Zie jij brood in een eigen bordspel van jouw franchise onderneming? Dan zijn wij jouw ideale partner. Vanaf de eerste brainstorm tot aan de oplevering, POS materiaal, marketing en alles daartussenin: wij ontzorgen jou als ondernemer volledig. Neem contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie! 

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten