Heeft jouw hotel of vakantiepark al een eigen Monopoly?

Je eigen Monopoly in de toerismebranche: de 5 belangrijkste voordelen

Steeds meer hotelketens en vakantieparken zijn op zoek naar originele manieren om hun markt te bedienen. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook omdat een toename in concurrentie je ertoe dwingt onderscheidend te zijn. Een uitstekend marketingmiddel om jouw doelgroep aan te spreken is een op maat gemaakt Monopolyspel.

Met een gepersonaliseerde Monopoly in de toerismebranche:

  • Creëer je een authentieke merkbeleving voor je doelgroep en je vaste klanten
  • Vertel je middels storytelling wat jouw toerismebedrijf onderscheidend maakt
  • Creëer je een sterke toename in perceptiewaarde, wat goed is voor je positionering
  • Werk je op originele wijze aan ambassadeurschap voor je terugkerende boekers
  • Genereer je meer business omdat je jouw potentiële klanten een incentive geeft
Monopoly op maat voor vakantieparken en hotels
Monopoly op maat voor vakantieparken

Jouw eigen Monopoly in de toerismesector: al vanaf 1.500 exemplaren

Wij maken al ruim een kwart eeuw op maat gemaakte gezelschapsspellen voor bedrijven en organisaties. De meest geliefde keuze is Monopoly, omdat dit spel bij iedereen tot de verbeelding spreekt. Ook voor de vakantiebranche is Monopoly een goede en herkenbare keuze. Niet alleen om je klandizie het nodige vermaak te bieden, maar ook om je organisatie op een vernieuwende manier op de kaart te zetten. Dat kan door het spel te laten ontwerpen in de stijl van jouw eigen vakantiepark of hotel, maar het is ook mogelijk om de regio’s waarin je actief bent op te nemen in het spel.

De mogelijkheden van een eigen bordspel zijn eindeloos en wij helpen je in het gehele proces met het maken van de juiste keuzes. Het uitgangspunt is de ontwikkeling van een bordspel of kaartspel dat tot in de puntjes is afgestemd op jouw huisstijl, jouw doelgroep en jouw verhaal. Daarbij kijken we natuurlijk ook actief naar de commerciële kansen die je hiermee genereert, want op het gebied van marketing denken we graag met je mee.

Je eigen Monopoly laten maken? Vraag vandaag nog een gesprek aan

Benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van een maatwerk Monopoly voor jouw toerismebedrijf? Ga dan met ons in gesprek. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op deze pagina, maar je kunt ons ook bellen op 0102014555 of mailen via info@identitygames.nl.

Vul ons contactformulier in

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten