Heeft jouw vastgoedbedrijf al een eigen Monopoly?

Monopoly op maat voor vastgoedbedrijven: dit zijn de voordelen

Het ontwikkelen van een gepersonaliseerd bordspel is populair onder makelaars, hypothekers en vastgoedbeheerders. Bij Identity Games merken we een sterke toename in aanvragen vanuit de vastgoedsector. Heb jij ook interesse in een eigen Monopoly voor jouw organisatie? Dan vertellen wij je graag meer over de voordelen.

Met een op maat gemaakt spel in de vastgoedsector:

  • Creëer je een unieke, originele merkbeleving voor je klanten
  • Communiceer je de storytelling die jouw organisatie onderscheidt
  • Neemt je perceptiewaarde sterk toe (en dat is goed voor je positionering)
  • Werk je actief aan ambassadeurschap voor je klanten
  • Genereer je meer business omdat je jouw doelgroep een incentive biedt
Eigen Monopoly voor vastgoed

Jouw gepersonaliseerde Monopoly: al vanaf 1.500 stuks

Identity Games maakt al ruim 30 jaar op maat gemaakte bord- en kaartspellen voor bedrijven. Monopoly is daarbij de populairste keuze, omdat iedereen dit spel kent. Voor de vastgoedsector is Monopoly een uitstekende keuze omdat het gaat over straten en woon- en kantoorruimtes. Kortom: een ideale match met jouw sector.

Misschien wil jij een eigen Monopoly laten maken, vergelijkbaar met de door ons gemaakte Monopoly-stedenedities. Of wellicht wil je jouw organisatie op originele wijze op de kaart zetten, zoals bijvoorbeeld de Efteling dat heeft gedaan.

Wat je wens ook is: wij helpen je van A tot Z met de ontwikkeling van jouw eigen spel. Van de eerste brainstorm tot aan de tekentafel, en van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering en distributie. Het spel dat wij voor jou ontwikkelen – ongeacht of dat Monopoly is of een ander spel – is 100% op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen, huisstijl en doelgroep.

Talloze bedrijven binnen én buiten de vastgoedsector gingen je al voor, waaronder Plus!, Chocolonely, KLM, Feyenoord en Coca Cola. Maar ook honderden ondernemingen in de retail- en transportsector, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg hebben een spel door Identity Games laten maken.

Wil jij je eigen Monopoly ontwikkelen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn om een maatwerk Monopoly te laten ontwikkelen? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Wij zijn te benaderen via het contactformulier op deze pagina, maar als je liever wil bellen of mailen mag dat natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 0102014555 of info@identitygames.nl.

Vul het contactformulier in

We maakten onder andere spellen voor:

Onze geweldige klanten