Promotieartikelen met logo nodig? Ga voor een bordspel op maat!

Wil jij potentiële klanten kennis laten maken met je merk of bedrijf? Een interessante tool die je hiervoor kan inzetten zijn  promotieartikelen met je eigen logo. Het is een handige manier om je naamsbekendheid te vergroten en om op te vallen tussen de concurrenten. Je verhoogt namelijk de kans dat een potentiële klant je zal herinneren wanneer ze een keuze gaan maken in de aankoop van een product of dienst die jij aanbiedt. Wel is het belangrijk dat je voor een promotieartikel kiest waarmee je opvalt. Je wilt immers onthouden worden.

Wist je dat een eigen bord- of kaartspel de ideale manier is om potentiële klanten op de leukste manier aan je merk te koppelen?

Meer informatie over een bordspel op maat

Bord- of kaartspel als promotieartikel? Dit zijn de voordelen

Heb jij weleens promotieartikelen met logo ontvangen van bedrijven? Dan zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om te herinneren wat dit precies is geweest. Veel bedrijven geven dezelfde cadeautjes weg, zoals pennen, tassen, drinkflessen of sleutelhangers. Het nadeel van dit soort cadeaus is dat je snel op de grote hoop presentjes terechtkomt van andere concurrenten en bedrijven. En dat is zonde.

Om op te vallen heb je een uniek promotieartikel nodig waarmee je zeker weet dat het echt gebruikt wordt en waarmee je opvalt. En dat is waar je een eigen bordspel met logo uitstekend voor in kan zetten. En dat is niet het enige voordeel van een bordspel op maat als promotieartikel met logo:

  • Het is perfect om je boodschap over te brengen met een eigen spel. Of het nu om de geschiedenis van je bedrijf gaat, een nieuwe strategie of het uitlichten van je diensten of producten.
  • Het is de perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatie-overdracht.
  • Binnen 20 weken heb je al een gepersonaliseerd bordspel met jouw logo.

Wij van Identity Games maken niet zomaar bordspellen, waarbij we alleen een logo op een bestaand spel plakken. Wij maken een uniek concept die past bij je onderneming en merk. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team. 

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Monopoly op Maat voorbeelden
Kaartspel op maat
Kaartspel op maat (PickWick)

Samenwerken met Identity Games?

Wil jij een promotieartikel met logo waarmee je gegarandeerd impact mee gaat maken? Identity Games neemt het graag voor je uit handen met een bord- of kaartspel op maat. Met onze jarenlange ervaring maken we samen een spel die past bij jouw onderneming en doelen.

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Dus wil jij een eigen spel, zoals een eigen Monopoly of een ander uniek bord- of kaartspel om indruk te maken op jouw doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op