Relatiegeschenk voor de transport? Maak indruk met een eigen spel

Ben je op zoek naar unieke relatiegeschenken voor de transportbranche? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een bedrijfsgeschenk waar je echt indruk mee kunt maken op je relaties of medewerkers. En dat kan een uitdaging zijn, omdat je wilt voorkomen dat je iets weggeeft wat misschien niet leuk gevonden wordt of verdwijnt in een lade. Wist je dat je met een bordspel op maat een cadeautje hebt wat niet veel wordt weggegeven? Hiermee val je gegarandeerd op en daarom vertellen we je daar graag meer over!  

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom werkt een bordspel op maat als relatiegeschenk zo goed?

Als je het meeste uit jouw relatiegeschenk voor de transport wilt halen, moet het presentje leuk, uniek en in het beste geval vaker te gebruiken zijn. En dat is precies wat een bord- of kaartspel op maat voor je kan betekenen. Het is namelijk een relatiegeschenk wat je onderscheidt van de concurrentie. En dat is niet het enigste voordeel van een eigen spel:

  • In het verleden is een bordspel op maat in de transportbranche ook succesvol gebleken. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle Monopoly versie van KLM
  • Je koppelt relaties en klanten op een creatieve manier aan je onderneming
  • Een bordspel op maat is voor verschillende situaties in te zetten. Zoals kerstcadeau, jubileumgeschenk of als cadeau voor medewerkers.

Wij hebben voor veel transportbedrijven al een spel op maat mogen maken, zoals KLM, BMN, GVB en nog veel meer mooie bedrijven!

Monopoly op maat (BMN)
Bordspel op maat (GVB Race)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
Bordspel op maat
Monopoly op Maat voorbeelden

Wat maakt onze relatiegeschenken zo bijzonder?

Wij zorgen dat jouw transport bedrijfsgeschenk klopt als een bus. Wij plakken dus niet een logo op een bestaand spel, want dat is niet uniek. Wij maken samen met jou een bord- of kaartspel die past bij jouw merk en verhaal. Wat je doel ook is, wij zorgen voor een spel die jouw doelgroep ook daadwerkelijk wilt spelen. Zo beland je niet op de grote hoop met transport relatiegeschenken, maar maak je impact!

Goed op weg met jouw eigen bordspel

Laat jouw relatiegeschenk voor de transportbranche maken door Identity Games. Wij hebben al dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van de mooiste spellen voor de zakelijke- en de consumentenmarkt. En dus ook voor de logistiek- en transportbranche! Bij ons is jouw spel al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Wij snappen dat je eerst meer informatie wilt over onze spellen op maat. Neem daarom gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen via 010201455.

Neem contact met ons op