Relatiegeschenk voor de zorg: Verras met een eigen spel

Zoek jij een leuk relatiegeschenk voor de zorgsector? Er zijn genoeg redenen om je zorgpersoneel in het zonnetje te zetten, maar wij kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om een leuk en uniek relatiegeschenk te vinden. Je wilt misschien een keer wat anders geven dan een waterfles, reep chocolade of een paar sokken. Identity Games helpt je graag bij het perfecte relatiegeschenk voor in de zorg. Namelijk door middel van een bord- of kaartspel op maat!

Ontdek meer over spellen op maat

Een spel als zorg relatiegeschenk

Mensen houden van bordspellen en helemaal van bordspellen die iets herkenbaars hebben. Het is niet voor niets dat de Monopoly steden-edities het zo ontzettend goed doen in Nederland. Dat is ook precies de kracht van een persoonlijk relatiegeschenk. Zorgmedewerkers waarderen het des te meer als ze zien dat er moeite is gestoken in een presentje. Dat is precies wat een bord- of kaartspel van jouw merk de uitkomst voor kan bieden. En dat is niet het enige voordeel:

  • Wat je doel ook is, een spel is een ideaal relatiegeschenk voor de zorg! Het is namelijk de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht. Zo kan je ook je geschiedenis of nieuwe strategie uitleggen met een eigen spel
  • Voor verschillende doeleinden in te zetten, zoals jubileumgeschenk en kerstgeschenk
  • Je koppelt jouw medewerkers op de allerleukste manier aan je bedrijf.

Voor veel bedrijven hebben we al bordspellen op maat mogen maken, zoals T-Zorg, ANWB, Efteling, KLM en verschillende mkb-bedrijven. Genoeg ervaring dus! Ook als het aankomt op een relatiegeschenk voor de zorg. 

Bordspel op maat (Tzorg)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Educatief spel op maat
Kaartspel op maat (Babbel Box Junior)

Zorg voor een onvergetelijk relatiegeschenk met Identity Games!

Wij van Identity Games hebben al ruim 30 jaar ervaring in het maken van bordspellen voor de zakelijke- en consumentenmarkt. Wij weten dus precies wat een spel leuk maakt. Dit zorgt ervoor dat jouw spel van je eigen merk ook daadwerkelijk gespeeld wordt. Zo staan wij zelf bekend om het succesvolle Escape Room The Game en Who’s The Dude

Dus ben jij op zoek naar een relatiegeschenk voor de zorg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en spellen op maat. 

Neem contact met ons op