Relatiegeschenken winter: Beleef warme momenten met een eigen spel

De winter is een bijzonder seizoen. Het is de periode waar er veel gezocht wordt naar gezelligheid en het samenzijn met familie en vrienden. En dat is ook logisch, want de winters zijn vaak koud en donker. In deze periode worden ook veel relatiegeschenken weggegeven. Vooral rond de kerst en jaarwisseling zijn veel bedrijven bezig met relatiegeschenken voor de winter. Het is namelijk de ideale periode om jouw relaties of medewerkers te bedanken, maar ook om een lijntje uit te gooien bij potentiële klanten.

Identity Games helpt al ruim 30 jaar bedrijven hiermee door spellen op maat te maken. Het ideale geschenk voor de winterse periode, want rond deze tijd komt er regelmatig een spelletje op tafel!

Dit is waarom jij een spel op maat cadeau moet geven

Een spel op maat is een uniek presentje die niet veel wordt weggegeven. En daar maak je dus extra indruk mee! Je valt op tussen al die andere relatiegeschenken die uiteindelijk op een grote hoop belanden. En dat is iets wat je wilt voorkomen. Bovendien creëer je elke keer waarde wanneer het spel op tafel komt en er zijn meer voordelen te noemen:

  • Verras tijdens de feestdagen je relaties of medewerkers op een unieke en leuke manier.
  • Dit is een relatiegeschenk die vaker gebruikt wordt en niet snel belandt in de prullenbak, zoals bij andere presentjes wel vaak gebeurt.
  • Een kaart- of bordspel op maat is ideaal om je merk of de geschiedenis van je bedrijf te laten zien.

Een kerstquiz kaartspel van Tempo-Team, Een bordspel voor Touring voor hun 125 jaar bestaan en een Monopoly van BMN als relatiegeschenk. Dit zijn maar een paar voorbeelden van spellen die wij voor de zakelijke markt hebben gemaakt. Jij kan binnenkort ook tussen dit lijstje staan met een mooi winters relatiegeschenk!

 

Monopoly op maat (BMN)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Bordspel op maat (GVB Race)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

Laat jouw relatiegeschenk maken met Identity Games

Laat nu jouw relatiegeschenken voor de winter maken met Identity Games. Met onze jarenlange ervaring op de consumentenmarkt weten we precies wat hoe we een spel leuk moeten maken. Wij staan bijvoorbeeld bekend om onze spellen als Escape Room The Game en Who’s The Dude. We hebben dan ook veel ervaring met het bedenken en ontwikkelen van relatiegeschenken voor de zakelijke markt. Zo zijn we immers ooit begonnen!

Wil je ook een op maat gemaakt spel, zoals een Monopoly of een eigen kaartspel? Bel of mail ons gerust. Ook als je liever eerst wat meer informatie wilt.