Bijzondere relatiegeschenken: Verwonder met een spel op maat

Wil jij je personeel in het zonnetje zetten? Of wil je juist je klanten of relaties bedanken voor de goede samenwerking? Dan is een bijzonder relatiegeschenk het ideale middel. Bovendien hoeft een goed relatiegeschenk lang niet altijd bedoelt te zijn om je klanten of medewerkers te bedanken. Zo kan het uiteindelijk leiden tot een grotere naamsbekendheid of voor zelfs meer leads en verkopen.

Wij van Identity Games maken al ruim 30 jaar lang bijzondere relatiegeschenken door bord- en kaartspellen op maat te maken voor onze klanten.

Dit zijn de mogelijkheden van een spel op maat

Waarom een spel op maat als bijzonder relatiegeschenk?

Wist je dat een spel op maat als bijzonder relatiegeschenk het ideale presentje is om jouw doelgroep mee te verrassen? Helemaal met een spel op maat, want dat wordt vrijwel nooit weggegeven. Doordat het spel voor 100% gepersonaliseerd is, heb je volledige controle over wat jij wilt uitstralen of wilt vertellen. Zo maak je maximale impact met je geschenk. En er zijn meerdere voordelen te noemen van een spel op maat:

  • Laat je leads en bestaande klanten op een leuke manier kennismaken met je merk.
  • Een eigen spel is perfect om je diensten of de geschiedenis van je merk te vertellen.
  • Voor veel verschillende situaties te gebruiken, zoals een relatiegeschenk, beursgeschenk of voor je medewerkers.

Sinds onze oprichting hebben we voor veel verschillende bedrijven een bijzonder relatiegeschenk mogen maken. Van grote bedrijven, zoals PostNL, KLM en Tony Chocolonely tot mkb-bedrijven, zoals Touring, Rova en Aberson.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
unieke eigen monopoly
Bordspel op maat
Educatief spel op maat

Hoe ziet het ontwikkelingsproces van een eigen spel eruit?

Bij Identity Games staat samenwerken centraal. Wanneer jij kiest om een spel te laten maken als bijzonder relatiegeschenk moeten wij een goed beeld hebben van jouw merk en het doel van je geschenk. Hiervoor hebben we jouw input nodig. Aan de hand van je informatie gaan wij aan de slag om een concept te maken.

Zodra het concept is getest en goedgekeurd gaan we je spel produceren. Je hebt je eigen spel al vanaf 1000 stuks. Op die manier kunnen we de prijs voor jou zo laag mogelijk houden. Zodra je start met dit traject duurt het ongeveer 3 maanden voordat het spel klaar is.

Neem nu contact op met de experts van Identity games

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf met veel ervaring met spellen op zowel de consumentenmarkt en de zakelijke markt. We staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. We hebben dan ook veel ervaring met het bedenken en ontwikkelen van relatiegeschenken voor de zakelijke markt.

Wil je ook een op maat gemaakt spel, zoals een Monopoly of ander spel? Bel of mail ons even. Wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op