Brievenbus relatiegeschenk: Al gedacht aan een kaartspel op maat?

Wil je jouw leads of klanten echt verrassen? Dan is een brievenbus relatiegeschenk een uitstekende optie. Het is een simpele en persoonlijke manier om onder de aandacht te komen bij jouw doelgroep. Als je presentje ook nog eens uniek is, scoor je extra punten. Met de standaard cadeaus, zoals een chocoladereep word je eenmaal sneller vergeten. Wij van Identity games hebben daar de oplossing voor. Namelijk een relatiegeschenk door middel van een kaartspel op maat. Een prachtig relatiegeschenk die wel gebruikt en bewaard wordt.

Meer informatie over een kaartspel op maat

Waarom een kaartspel als brievenbus relatiegeschenk?

Een kaartspel van jouw eigen merk is het ideale geschenk voor in de brievenbus. Het is namelijk een uniek cadeautje die niet veel wordt weggegeven en niet te groot is voor de brievenbus. Daarnaast bepaal je zelf wat er in het spel komt. Wij gaan met jouw input aan de slag om een mooi spel-concept te maken die past bij je merk. En dat is niet het enige voordeel van een kaartspel op maat:

  • Een kaartspel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht. Wist je dat je boodschap beter wordt onthouden als het op een leuke manier wordt gebracht?
  • Je spel is niet alleen als brievenbus relatiegeschenk in te zetten. Het is ook te gebruiken als beursgeschenk of jubileumgeschenk.
  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf.

Identity Games maakt al 30 jaar de mooiste bordspellen voor zowel de zakelijke- en consumentenmarkt. En dat voor uiteenlopende bedrijven, zoals Remia, Tempo-Team, Tony Chocolonely, KLM en talloze mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Kaartspel op maat (Aberson)

Wij maken passende relatiegeschenken!

Wij staan te popelen om voor jou een impactvolle brievenbus relatiegeschenk te maken. Onze kaartspellen maken we volledig op maat, zodat het spel past bij jouw wensen en doelen. Wel snappen we dat je eerst meer informatie wilt over onze diensten of producten. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en we geven je graag meer informatie! 

Neem contact met ons op