Exclusieve relatiegeschenken: Maak echt indruk met een spel op maat

Ben jij op zoek naar exclusieve relatiegeschenken voor jouw klanten of relaties? Slimme keuze, want met een bijzonder presentje maak jij gegarandeerd indruk. En dat brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals extra naamsbekendheid bij je doelgroep of een betere band met je huidige klanten en medewerkers. Wij van Identity Games maken al ruim 30 jaar exclusieve relatiegeschenken door bord- en kaartspellen op maat

Dit zijn de mogelijkheden van een spel op maat

Waarom een spel op maat als relatiegeschenk?

Originaliteit is een van de belangrijkste onderdelen die leiden tot een succesvol relatiegeschenk. Helemaal als het gaat om exclusieve relatiegeschenken. Ga daarom niet voor de standaardcadeaus, zoals een doosje luxe chocolade of een dure wijnfles. Door iets unieks te kiezen, zoals een spel op maat maak je echt indruk! Het zorgt er niet alleen voor dat je beter onthouden wordt. Het straalt ook 100% je merk uit. Hierdoor maak je het presentje persoonlijker. En er zijn meer voordelen te benoemen van een spel van je eigen merk.

  • De perfecte mix van entertainment, marketing en informatieoverdracht.
  • Het is een origineel relatiegeschenk die bedrijven niet snel zullen krijgen. Dat maakt het extra bijzonder.
  • Zet je spel in voor verschillende momenten, zoals bij een beurs of tijdens de kerstdagen.

Een Monopoly voor Rituals, een eigen kaartspel voor Pickwick en een bordspel voor Touring. Dit zijn enkele voorbeelden van exclusieve relatiegeschenken die wij voor verschillende bedrijven hebben gemaakt.

unieke eigen monopoly
Bordspel op maat
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Kaartspel op maat (PickWick)

Ga de samenwerking aan met Identity Games

Wil jij graag meer informatie over jouw bordspel op maat als exclusief relatiegeschenk? Neem dan gerust contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat een spel leuk maakt. Zo zorgen we er samen voor dat jouw relatiegeschenk een onvergetelijk presentje wordt.

Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of direct te bellen naar 010-2014555.

Neem contact met ons op