De top 4 kerstpakket ideeën voor jouw organisatie

Ben jij al aan het nadenken over wat jij precies in het kerstpakket wilt stoppen voor medewerkers of relaties deze kerst? Wij geven jou graag onze top vier kerstpakket ideeën waarmee je gegarandeerd gaat scoren!

1. Make it personal

Dit is één van de beste kerstpakket ideeën die we jou kunnen geven. En dat is om jouw kerstpakket zo persoonlijk mogelijk te maken. Met een gepersonaliseerd cadeau weten jouw medewerkers dat je moeite hebt gedaan om een leuk presentje te vinden. Ga daarom na wat jouw medewerkers leuk vinden of wat hun hobby’s zijn. Aan de hand daarvan maak jij de beste kerstpakketten voor je medewerkers. Voor grotere bedrijven is dit natuurlijk een uitdaging. Toch kan je dan ook nadenken om je cadeau te personaliseren door bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje erbij te stoppen.

2. Een spel van je eigen merk!

Wil jij een echt uniek presentje die ook persoonlijk is? Dan is een spel van je eigen merk een echte aanrader! Je koppelt namelijk je medewerkers op een leuke manier aan jouw merk. en dat is niet het enigste voordeel:

  • Het is een blijvend geschenk waarmee je in herinnering blijft bij je medewerkers en relaties
  • Een kaart- of bordspel is ideaal om jouw diensten of de geschiedenis van je bedrijf te vertellen
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd bord- of kaartspel in jouw huisstijl of thema. Daar kan je mee thuiskomen!
  • Voor veel verschillende situaties in te zetten, zoals relatiegeschenk, beursgeschenk en jubileumgeschenk.

Voor talloze bedrijven hebben we al bordspellen op maat mogen maken voor in het kerstpakket. Denk aan bedrijven als Tempo-Team, Aberson, BAM, KLM en diverse mkb-bedrijven.

Meer informatie over een bordspel op maat

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Bordspel op maat (GVB Race)
Monopoly op Maat voorbeelden
Kaartspel op maat (Aberson)

3. Food kerstpakketten

Ondanks dat het toevoegen van snacks, drankjes en alcohol best standaard is, is het elk jaar ontzettend populair om weg te geven tijdens de feestdagen. Een kerstpakket zonder wat eten en drinken komt dan ook bijna niet voor. Wel kan je dit kerstpakket idee exclusiever maken door bijvoorbeeld uitsluitend producten te kiezen die in de streek voorkomen.

4. Cadeaubon

Het geven van een cadeaubon is ook één van de veel gebruikte kerstpakket ideeën tijdens de feestdagen. Elke medewerkers is namelijk anders en je kan dan ook niet iedereen tevreden stellen met hetzelfde kerstpakket. En dat is natuurlijk ook best logisch. Met een cadeaubon geef je de medewerkers de keuze om zelf hun favoriete kerstcadeau uit te zoeken. Misschien niet heel origineel maar wel heel effectief!

Verras je medewerkers met een spel op maat

Geïnspireerd door onze kerstpakket ideeën? Wij van Identity Games maken al ruim 30 jaar de leukste bordspellen op maat voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat een spel leuk maakt. Hierdoor worden onze spellen op maat ook echt gespeeld! Jouw eigen spel is vanaf 1000 stuks leverbaar. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt, we staan voor je klaar! 

Bedrijfscadeau met eigen logo