Kleine relatiegeschenken weggeven? Maak indruk met een uniek kaartspel!

Kleine relatiegeschenken zijn perfect om weg te geven tijdens een salesgesprek of een beurs.  Je wilt dat je bedrijf wordt onthouden en dat ze je bedrijf beter gaan leren kennen met het presentje wat je weggeeft. En daar kan Identity Games mee helpen! Een eigen kaartspel op maat is namelijk een klein relatiegeschenk waarmee jij jouw verhaal mee kunt vertellen. Wij vertellen je graag waarom dat zo goed werkt!

Meer informatie over een kaartspel op maat

Waarom werkt een eigen kaartspel als relatiegeschenk?

Bedrijven geven ontzettend veel kleine relatiegeschenken weg elk jaar. Denk aan pennen, usb-stick, sokken of sleutelhangers. De kans is groot dat deze geschenken weg worden gegooid of in een lade zitten te verstoffen. Met een kaartspel van je eigen merk voorkom je dit! Het is namelijk een uniek cadeau die je niet snel krijgt. Het maakt dus indruk op je (potentiële) klanten. 

Dit is echter niet het enigste voordeel van een eigen kaartspel als klein relatiegeschenk: 

Hoe zorgen we ervoor dat jouw kaartspel daadwerkelijk gespeeld wordt?

Nu zal je jezelf vast afvragen hoe wij ervoor gaan zorgen dat je kaartspel ook daadwerkelijk wordt gespeeld. Dat is waar de kracht van Identity Games komt kijken. Wij maken namelijk al 30 jaar de uniekste spellen voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt. En dat met groot succes! We zorgen dan ook dat je spel leuk is en uitnodigt om te spelen. Wij doen dit overigens niet alleen door een logo op een bestaand bordspel te plakken. Wij maken een uniek concept die past bij jouw merk en dat hebben voor verschillende bedrijven gedaan. Zo hebben we kleine relatiegeschenken gemaakt voor Tony Chocolonely, PickWick, Tempo Team en vele mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (hartenvragen)

Maak kleine relatiegeschenken met Identity Games

Maak nu jouw kleine relatiegeschenk met Identity Games. Bij ons is jouw eigen kaartspel al mogelijk vanaf 2.500 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Wil je eerst meer informatie over kaartspellen op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op