Ludiek relatiegeschenk: Al gedacht aan een spel van jouw merk?

Wil jij je band met je relaties verbeteren, je medewerkers verrassen of die belangrijke lead over de streep trekken? Een originele manier om dat te doen is met een ludiek relatiegeschenk. Een cadeautje dus waarmee je echt indruk maakt en gegarandeerd mee onthouden wordt. Wij van Identity Games houden ons al zeker 30 jaar bezig met dit vraagstuk. En vanuit onze ervaring is gebleken dat een spel op maat daar perfect voor is. Wij leggen je graag uit waarom dat werkt!

Ontdek meer over spellen op maat

Waarom een spel op maat als ludiek relatiegeschenk?

Heb jij weleens een ludiek relatiegeschenk ontvangen? Dan kan je zeer waarschijnlijk nog herinneren van wie dat is geweest. En dat is precies de kracht van een uniek presentje. Je valt op tussen de concurrenten en hun veelvoorkomende relatiegeschenken, zoals een flesje wijn of chocolade. En dat geldt ook voor een spel op maat! het wordt namelijk niet zo vaak weggegeven en doordat jouw merk aan het spel verbonden is valt het extra op. En er zijn meer voordelen te noemen:

  • Jij bent de baas over je eigen spel. We bespreken wat je doel is met je geschenk en wij maken er een mooi concept van. Of het nu gaat om het laten zien van je bedrijfsgeschiedenis of het uitleggen van een strategie. Wij fixen het!
  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Voor verschillende situaties in te zetten, zoals kerstgeschenk of jubileumgeschenk

Voor veel bedrijven hebben we al spellen op maat mogen maken. Denk aan bedrijven, zoals KLM, Tony Chocolonely, Hornbach, Remia en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Remia)
Bordspel op maat
Kaartspel op maat (Aberson)

Over Identity Games

Wij van Identity Games houden ons al zeker 30 jaar bezig met het ontwikkelen van bordspellen voor zowel de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Ooit begonnen als bordspelbedrijf voor uitsluitend bedrijven zijn we later ook begonnen met het zelf uitbrengen van spellen op de markt, zoals het succesvolle Escape Room The Game en Who’s The Dude. Wij weten daarom wat een spel leuk maakt, zodat het ook echt gespeeld gaat worden. Zo maak jij je originele relatiegeschenk tot een waar succes. 

Laat je fantasie de vrije loop met een spel op maat

Heb je zelf al een idee van wat voor soort spel je wilt laten maken voor jouw ludieke relatiegeschenk? Wij hebben een speciaal team aan spelontwikkelaars die je helpen met jouw idee, maar ook bij het bedenken van een mooi concept als je zelf nog niet goed weet wat je wilt. Wij zijn jouw perfecte partner. Vanaf de eerste brainstorm tot aan de oplevering en alles daartussenin: wij ondersteunen je.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over onze diensten en producten. 

Neem contact met ons op