Op zoek naar maritieme relatiegeschenken?

Wil jij een keer wat anders dan de standaard maritieme relatiegeschenken? Heb jij al talloze sleutelhangers gehad van een boei of anker, een mini-container met een fles wijn of een usb-stick van een schip? Dit zijn leuke relatiegeschenken, maar deze worden al zoveel weggegeven. Hierdoor word je niet onthouden en maak je dus ook geen echte impact. En dat is zonde, want je wilt toch onthouden worden bij je (potentiële) klanten. Een uniek alternatief wat niet snel wordt weggegeven is een bord- of kaartspel van je eigen merk! En dat is precies waar wij van Identity Games expert in zijn, ook op het gebied van de maritieme sector. We leggen je graag uit waarom dat zo goed werkt.

Meer informatie over een bordspel op maat
Bordspel op maat
Bordspel op maat (GVB Race)
Kaartspel op maat (Aberson)
Monopoly op Maat voorbeelden

Waarom werkt een spel als maritiem relatiegeschenk?

Als je unieke maritieme relatiegeschenken wilt weggeven die persoonlijk zijn en jouw merk ademt is een bordspel een ideaal presentje. En spel op maat heeft daarbij verschillende voordelen, zoals:

  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf
  • Een kaart- of bordspel op maat is ideaal om je merk of de geschiedenis van je bedrijf te laten zien
  • Voor veel verschillende situaties in te zetten, zoals beursgeschenk, kerstgeschenk of jubileumgeschenk.

Identity Games heeft zowel ervaring met de consumentenmarkt als met de zakelijke markt. Wij hebben door de jaren heen dan ook veel kennis opgedaan over wat een spel leuk maakt. Dit zorgt ervoor dat jouw spel daadwerkelijk gespeeld gaat worden. Zo zijn wij de maker van het succesvolle Escape Room The Game en Who’s The Dude. En al deze kennis hebben al voor veel mooie relatiegeschenken gezorgd voor verschillende bedrijven, zoals BAM, GVB, Van Oord en diverse mkb-bedrijven.

Mis de boot niet en ga voor een bordspel op maat!

Dus wil jij een echt bijzonder maritiem relatiegeschenk? Maak dan een bord- of kaartspel van jouw eigen bedrijf en maak echt impact! Met onze ruime 30 jaar ervaring weten we precies hoe we de allerleukste spellen moeten maken voor jouw relaties of medewerkers. Of het nu om een beursgeschenk, kerstgeschenk of een Monopoly op maat gaat, wij gaan er samen met jouw een mooi spel van maken. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt, we staan voor je klaar!

Neem contact met ons op