Let the fun take over!

Wat is er nou leuker dan spellen van A tot Z bedenken en vervolgens die ‘fun’ terug te zien in miljoenen huiskamers? Wij weten het wel: er is niets leukers!
Al 30 jaar ontwikkelen, produceren en verkopen we bordspellen die plezier, educatie en verwondering brengen.

We bedenken en maken zowel spellen op maat voor de zakelijke markt als spellen voor thuis voor alle leeftijdscategorieën. Dat doen we vanuit onze missie en visie.

Missie

Het verbinden van mensen door ze (educatief) plezier, belevenissen en verbazing te brengen met als kerngedachte Let the fun take over!
Dat was bij de oprichting al zo, en is nog steeds zo.

Visie

Spellen tonen al eeuwenlang hun waarde. Ze stimuleren verbinding, prikkelen de fantasie, zorgen voor educatie en verbeeldingskracht en bieden bovenal plezier aan jong en oud.
We ontwikkelen innovatieve en creatieve spellen voor alle leeftijdscategorieën. Passend in de tijdgeest, inspelend op trends en vooruitlopend op de behoefte van de speler(s).

Allemaal vanuit de diepgewortelde wens om het meest begeerde spellenbedrijf te zijn, toonaangevend en zich voortdurend ontwikkelend. Met daarbij oog voor kwalitatief, veilig en milieuverantwoord produceren. Nu en in de toekomst.