Persoonlijke relatiegeschenken: Al gedacht aan een spel op maat?

Persoonlijke relatiegeschenken helpen jou om je band met je relaties en leads te verbeteren. Bovendien val je op tussen al die concurrenten die ook relatiegeschenken weggeven. En opvallen is een stuk lastiger met standaard cadeautjes, zoals flessen wijn, drinkflessen of chocolade. Wij van Identity Games hebben daar de oplossing voor! Oftewel een spel op maat van jouw bedrijf. Hiermee heb je een persoonlijk geschenk en geef je iets weg wat niet veel bedrijven doen.

Ontdek meer over spellen op maat

Wat zijn de voordelen van een spel op maat als persoonlijk relatiegeschenk?

Wist je dat de allerbeste relatiegeschenken persoonlijk, uniek en vaker te gebruiken zijn? En dat is precies de kracht van een spel van je eigen merk. Doordat het spel helemaal op maat wordt gemaakt maak je het direct persoonlijk en valt het extra op. Bovendien bepaal jezelf de boodschap van het spel, zodat het past bij de doelen die jij hebt met je persoonlijke relatiegeschenken. En er zijn nog meer voordelen te noemen:

  • Een spel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Voor verschillende situaties in te zetten, zoals kerstgeschenk, jubileumgeschenk of zakelijk geschenk
  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf

Wij weten met onze dertig jaar ervaring precies wat een spel leuk maakt! Zo wordt jouw eigen spel ook daadwerkelijk gespeeld. En dat hebben we al voor verschillende bedrijven mogen doen, zoals Coca-Cola, Tempo-Team, Remia, ANWB en talloze mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Remia)
Bordspel op maat

Hoe gaat het maken van een spel in zijn werking?

Het belangrijkste bij het ontwikkelen van jouw persoonlijke relatiegeschenk is wat je doel is met je eigen spel. Wie is bijvoorbeeld je doelgroep en welke boodschap wil je overbrengen? Met jouw input gaan we aan de slag om jouw spel te maken. Of het nu gaat om een bordspel, kaartspel of een Monopoly op maat, wij hebben er ervaring mee. Wij betrekken je nauw bij het ontwikkelingsproces en wanneer het concept is goedgekeurd gaan we jouw  spel produceren. Je hebt je eigen spel al vanaf 1000 stuks. Zodra je start met dit traject duurt het ongeveer 3 maanden voordat het spel klaar is.

Maak het persoonlijk met Identity Games

Wil jij de allerleukste persoonlijk relatiegeschenken maken door middel van een eigen spel op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over wat we voor jou kunnen betekenen. Of het nu gaat om een eigen bedacht bordspel of een Monopoly op maat. Wij maken er samen met jou een succes van!

Neem contact met ons op

Jan-Maurits en Jeroen van Identity Games