Promotionele artikelen nodig? Maak indruk met een spel op maat!

Promotionele artikelen inzetten om je merk onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep is een goed idee. Het is namelijk een gemakkelijk en effectief marketingmiddel die zeer succesvol kan zijn. Wel raden we je aan om goed na te denken over welk promotioneel artikel je wilt gebruiken. De standaard promotionele artikelen zijn leuk, zoals pennen, bidons en USB-sticks, maar wel erg standaard.

Wij van Identity Games gaan niet voor standaard, maar voor een uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk. En dit doen wij door het maken van spellen op maat voor bedrijven. Dit is een uniek geschenk die volledig is afgestemd aan jouw merk. Zo heb je volledige regie over je relatiegeschenk en kan je veel beter jouw boodschap overbrengen. Wij vertellen je graag waarom een spel op maat goed werkt voor jouw bedrijf.

Bekijk hier de mogelijkheden van een spel op maat

Wat zijn de voordelen van promotionele artikelen als spel op maat?

Een spel op maat is een uniek presentje wat niet vaak wordt weggegeven. Hierdoor maak je extra veel indruk op je doelgroep. En dat is precies wat belangrijk is bij het weggeven van promotionele artikelen. Bovendien bepaal je volledig welke boodschap of informatie jij wilt verwerken in je spel. Zo maken ze echt kennis met je merk en gaat het verder dan alleen het zien van je logo. En dat is niet het enige voordeel:

  • Een spel op maat is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.
  • Je laat op een unieke manier jouw geschiedenis of boodschap zien die daadwerkelijk onthouden wordt. Het gaat verder dan alleen een logo op een geschenk.
  • Zet je spel in voor verschillende momenten, zoals bij een beurs of tijdens de kerstdagen.

Voor veel bedrijven hebben we al spellen op maat mogen maken voor promotionele redenen. Denk aan Witte Reus, Tony Chocolonely, Pickwick en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Remia)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Monopoly Steden-edities voorbeelden
Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (PickWick)

Meer weten over spellen op maat?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een gepersonaliseerd spel als jouw promotionele artikel? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de opties. Of je nu een gepersonaliseerd kaartspel of Monopoly wilt, het is allemaal mogelijk.

Met ruim dertig jaar ervaring op het gebied van spellen op de zakelijke markt en consumentenmarkt weten we precies hoe we jouw spel leuk kunnen maken. Zo wordt het daadwerkelijk gespeeld.

Neem contact met ons op