Een spel op maat is het leukste relatiegeschenk voor kinderen!

Zoek je een leuk relatiegeschenk voor de kinderen van je relaties? Of zijn kids juist je doelgroep en wil je ze verrassen met een leuk presentje? Dan ben je bij Identity Games aan het juiste adres! Wij maken namelijk al ruim 30 jaar de leukste spellen voor de zakelijke- en consumentenmarkt. Wij maken samen met jouw een spel van jouw bedrijf en dat geheel op maat. Zo past jouw spel goed bij je doelen en je bedrijf! Wij vertellen je graag waarom een eigen spel zo goed werkt als relatiegeschenk voor kinderen.

Ontdek meer over spellen op maat

Wat zijn de voordelen van een eigen spel op maat?

Wist je dat je met een bordspel op een leuke en leerzame manier jouw boodschap kan overbrengen? En dat is precies de manier om kinderen te activeren. Zo geef je kinderen een leuke vorm van entertainment en als bij-product word jij onthouden bij je doelgroep. Bovendien ben jij de baas over hoe je bord- of kaartspel eruit komt te zien. Wij maken jouw spel helemaal op maat en naar jouw wensen! En dat is niet het enige voordeel van een eigen spel op maat:

  • Kinderen zijn dol op het spelen van spellen! En in samenwerking met ons maken we het mooiste spel voor jouw doelgroep
  • Een spel is een perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht
  • Welk doel je ook hebt, een spel is een uitstekend middel. Of je nu op een beurs staat, een spaaractie wilt starten of een geschenk wilt opsturen met de post tijdens de feestdagen. Het is allemaal mogelijk met een eigen spel!

Voor talloze bedrijven hebben we al spellen op maat mogen maken. Ook voor bedrijven die kinderen proberen te bereiken met een spel. Denk aan bedrijven als Remia, Stichting De Bagagedrager en Witte Reus.

Kaartspel op maat (Remia)
Educatief spel op maat
Kaartspel op maat: Witte Reus kwartet
Kaartspel op maat (Babbel Box Junior)
Bordspel op maat (CSU)

Wij weten wat jouw jonge doelgroep leuk vindt!

Wist je dat wij niet alleen spellen maken voor de zakelijke markt? Wij zijn ook al jarenlang actief op de consumentenmarkt. Veel van de spellen die wij uitgeven zijn gefocust op kinderen. Denk bijvoorbeeld aan het succesvolle Weetjes Kwartet, Poepspel, Nijntje Verstoppertje en Boom Boom Balloon. Wij hebben daarom veel kennis en ervaring opgedaan van wat kinderen precies leuk vinden om te spelen. Met deze kennis helpen we je graag om het maximale te halen uit jouw relatiegeschenk voor kinderen. Wij zorgen dat je eigen spel echt wordt gespeeld en impact maakt bij de doelen die jij voor ogen hebt.

Laat Identity Games jou helpen met je relatiegeschenk

Wanneer je jouw relatiegeschenk voor kinderen door ons laat maken, kan je het zo persoonlijk maken zoals je zelf wilt. Wil jij unieke pionnen die passen bij jouw bedrijf? Dat kan! Ook het concept en het idee van het bordspel kan helemaal gemaakt worden naar jouw wensen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! Wij vertellen je graag meer over onze diensten en spellen op maat.

Neem contact met ons op

Bedrijfscadeau met eigen logo