5 leuke cadeau-ideeën voor medewerkers

Wist je dat je door medewerkers soms een presentje te geven ze zichzelf gewaardeerd voelen? Iedereen ontvangt graag een cadeau en dit zorgt dan ook voor een moreel boost onder de medewerkers. Cadeautjes geven aan je personeel kan je om verschillende redenen doen. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker jarig is, wanneer het team goede cijfers heeft neergezet of gewoon om je collega’s te verrassen. 

We snappen dat het lastig is om een origineel cadeau te verzinnen voor je personeel. Daarom geven we je vijf cadeau-ideeën die je medewerkers gegarandeerd leuk vinden. Neem contact met ons op

1. De geschenkbox

Een geschenkbox is een leuke manier om je personeel iets te geven. Bovendien zijn de mogelijkheden van een geschenkbox bijna eindeloos. Is bijvoorbeeld de vrijmibo niet doorgegaan en wil je toch iets leuks doen voor je personeel? Stel dan een pakket samen met diverse bieren, lekkere snacks en een kaartspel van je eigen merk. Of stel een pakket samen als eindejaarsgeschenk vol met gadgets en lekkernijen! 

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

2. Cadeaubon

Dit is misschien niet het meest originele cadeau idee, maar het is wel een praktisch presentje waar iedereen mee uit de voeten kan. Met dit cadeau hebben jouw collega’s veel vrijheid om zelf een cadeau te kiezen die passen bij hun hobby’s en interesses. Dit cadeau maak je overigens extra persoonlijk door het decoratief in te pakken en door een cadeaubon te kiezen van het favoriete bedrijf van je medewerker.

3. Geef je medewerkers een eigen spel op maat

Wil jij je personeel echt verrassen met een leuk en origineel cadeau? Laat dan een eigen spel op maat maken van je bedrijf. Je koppelt namelijk je medewerkers op een leuke manier aan je merk. Het spel is ideaal in te zetten als kerst- of eindejaarsgeschenk en je kunt er ook je klanten mee verrassen. 

Meer informatie voor een eigen spel op maat

Voorbeelden Monopoly op maat
Bordspel op maat
Bordspel op maat (GVB Race)
Kaartspel op maat (Aberson)

4. Organiseer een teamuitje

Een teamuitje organiseren is ook een goede manier om je personeel te bedanken. Ze zullen zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar het zorgt ook voor een betere teamband onderling. Ga bijvoorbeeld uit eten bij een restaurant, ga paintballen of organiseer een spelletjesavond met onze Escape Room The Game bordspellen

Onze Escape Room The Game bordspellen zorgen gegarandeerd voor een gezellige spelletjesavond die je gemakkelijk op kantoor zelf organiseert. Verdeel het personeel in teams en ga onderling de strijd aan wie als eerste kan ontsnappen.

Escape Room The Game Startersset met spelonderdelen

5. Houd het persoonlijk

De allerleukste presentjes zijn vaak persoonlijk en dat werkt vooral goed wanneer er iemand binnen de organisatie jarig is. Vraag aan directe collega’s van de jarige wat zijn interesses zijn en baseer je cadeau daarop aan.