Bedrijfscadeau met logo nodig? Verras met een bordspel

Iedereen vindt het leuk om een cadeau te ontvangen. En diezelfde vreugde ervaren klanten en medewerkers ook wanneer je bedrijfscadeaus geeft. Ze voelen zich gewaardeerd en je wordt sneller onthouden bij potentiële klanten. Het effect wordt overigens verstrekt wanneer je een origineel presentje geeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eigen bord- of kaartspel met je eigen logo? Dit kun je doen met een bestaand bordspel, maar ook met een eigen ontwikkeld spel. 

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom een spel als bedrijfsgeschenk geven?

Bijna alle bedrijven geven bedrijfscadeaus weg. Denk aan drinkflessen, sokken, notitieboekjes en tassen. Het nadeel van dit soort cadeaus is dat je op de grote stapel belandt en geen impact maakt. En dat is zonde! Want wist je dat een origineel bedrijfsgeschenk veel leuker wordt ontvangen? Met een bordspel met je eigen logo zorg je ervoor dat je een uniek presentje hebt die mensen ook daadwerkelijk gebruiken.

Dit doen wij overigens niet door alleen een logo op een bestaand bord- of kaartspel te plakken. Wij maken een uniek concept voor je die past bij je onderneming. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team. Bovendien hebben we ook voor verschillende kleinere klanten gewerkt, zoals transportbedrijven en makelaars. 

Voorbeelden Monopoly op maat
Bordspel op maat (CSU)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (Aberson)
Educatief spel op maat (Cash Quiz)

Waar gebruik je een bedrijfscadeau voor?

Een bedrijfscadeau met logo is op veel manieren in te zetten, zoals een relatiegeschenk, jubileumgeschenk, kerstgeschenk of als loyaliteitsactie. Dit maakt jouw bedrijfscadeau breed inzetbaar. En er zijn ook diverse redenen om een geschenk te geven. Sommige bedrijven zetten een relatiegeschenk in om naamsbekendheid te creëren of om de band te verbeteren met hun klanten of leveranciers. Hoe dan ook blijft een bedrijfscadeau een bewezen tool om interactie te zoeken met je relaties. En met een origineel bord- of kaartspel kan dit ook de perfecte tool zijn voor jouw onderneming!

Bordspel met logo laten maken?

Met een bedrijfscadeau met logo koppel je jouw klanten of medewerkers op de allerleukste manier aan jouw bedrijf of merk. Identity Games helpt je graag met het ontwikkelen van een eigen bordspel van jouw onderneming. Met onze jarenlange ervaring maken we samen een spel die jouw medewerkers of klanten geweldig zullen vinden. 

Jouw eigen spel op maat is vanaf 1000 stuks leverbaar.  Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Dus wil jij opvallen met een uniek bedrijfscadeau voor jouw relaties of medewerkers, zoals met een eigen Monopoly of een ander uniek bord- of kaartspel concept? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact met ons op

Jeroen & Jan-Maurits Identity Games