Kaartspel met logo

Kaartspellen zijn weer razend populair geworden de afgelopen jaren! Regelmatig komt er een kaartspelletje op tafel in bijvoorbeeld het weekend of tijdens de feestdagen. Als bedrijf kun je hier op inspelen door een kaartspel met logo weg te geven aan jouw doelgroep of klanten. Maar wist je dat je met een 100% gepersonaliseerd kaartspel meer impact kan maken dan alleen jouw logo? Dat leggen we graag aan je uit!

Meer informatie over een kaartspel op maat

Wat zijn de voordelen van een kaartspel op maat?

Ondanks dat een kaartspel met logo wel jouw merk uitstraalt, vertelt het niet jouw verhaal. Zo is het niet mogelijk om je doelgroep goed te bereiken met de juiste boodschap. Met een kaartspel op maat kun je dit wel doen, omdat het spel dan wel voor 100% gepersonaliseerd is aan de hand van jouw doelen en wensen. Of je nu je geschiedenis wilt vertellen of je diensten uit wilt lichten, het is allemaal mogelijk.

En er zijn nog meer voordelen te noemen:

  • Een kaartspel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.
  • Je koppelt (potentiĆ«le) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf.
  • Voor veel verschillende situaties te gebruiken, zoals een relatiegeschenk, beursgeschenk of voor je medewerkers.

Voor veel bedrijven hebben we al een gepersonaliseerd kaartspel met logo mogen maken. Denk bijvoorbeeld aan het kenniskwartet van Tony Chocolonely, Het vlekkenfeestkwartet van Witte Reus en de Aberson Kennisquiz.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat: Witte Reus kwartet
Kaartspel op maat (Aberson)
Kaartspel op maat (PickWick)

Laat nu jouw eigen kaartspel maken met Identity Games

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een eigen kaartspel of kwartet op maat? Met onze jarenlange ervaring met kaartspellen op zowel de zakelijke markt en de consumentenmarkt maken wij een uniek en leuk spel voor jouw doelgroep.

Neem nu contact met ons op en we vertellen je graag alles over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op