Wil jij je klanten verrassen? Maak indruk met een eigen spel!

Of je nu een webshop hebt, een business to business bedrijf of een detailhandel bent, iedereen wil hun klanten op een leuke manier verrassen. En dit heeft diverse voordelen, zoals dat je klanten je langer zullen onthouden en ze sneller fan van jou worden! Er zijn diverse manieren om jouw klanten te verrassen en één manier die zichzelf al heeft bewezen, is het weggeven van een bord- of kaartspel van jouw eigen merk. En wij vertellen je graag waarom dat zo goed werkt.

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom jij je klanten verrast met een eigen spel

Een eigen spel op maat is de ideale manier om jouw klanten te verrassen. Het is namelijk een uniek presentje die niet veel bedrijven ontvangen. Op dit moment geven veel bedrijven nog vaak voorkomende cadeautjes weg. Denk aan pennen, usb-sticks of waterflessen. Dit zijn hele leuke cadeaus, maar je valt minder op tussen de rest van de concurrentie. Met een goed ontwikkeld spel op maat doe je dit wel!

Verder heeft een eigen bordspel de volgende voordelen:

  • In het verleden zijn spellen op maat al zeer succesvol geweest. Denk aan een eigen Monopoly van je eigen dorp of stad voor supermarkten. 
  • De perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatie-overdracht
  • Je koppelt klanten op een creatieve manier aan je onderneming.
  • Op vele manieren in te zetten, zoals loyaltyprogramma, relatiegeschenk of als kerstcadeau

Dit is waarom Identity Games een goede keuze is

Wij van Identity Games hebben al dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van spellen voor de zakelijke- en consumentenmarkt. En met groot succes! Zo staan wij bekend om onze Escape Room The Game spellen en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben mogen ontwikkelen. Ook hebben we veel ervaring met het maken van spellen van andere bedrijven, zoals Tony Chocolonely, Tempo Team, de Efteling en vele MKB-bedrijven. Wij weten daarom precies hoe jij je klanten kunt verrassen met een eigen spel! 

Monopoly op maat Steden-edities
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Bordspel op maat

Laten we samen jouw klanten verrassen! 

Maak nu jouw eigen bord- of kaartspel met Identity Games en laten we samen jouw klanten verrassen. Bij ons is jouw spel al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden. Wil je eerst meer informatie over spellen op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op