Promotie geschenken: Al gedacht aan een spel op maat?

Met promotie geschenken heb je een goede manier om jouw producten of diensten op een leuke manier te promoten onder jouw doelgroep. En het is op ontzettend veel manieren in te zetten. Denk bijvoorbeeld tijdens een spaaractie, een beurs of een giveaway.

Wij van Identity Games houden ons al ruim 30 jaar bezig met het ontwikkelen van de leukste promotie geschenken in vorm van spellen op maat. En dat is zeer succesvol gebleken. Wij leggen je graag uit waarom dat zo goed werkt!

Bekijk hier de mogelijkheden van een spel op maat

 

Wat zijn de voordelen van een eigen spel als promotie geschenk?

Er zijn verschillende soorten en maten als het gaat om promotie geschenken. Denk bijvoorbeeld aan petten, powerbanks of de welbekende doppers. En dat allemaal natuurlijk met een eigen logo erop. Dit zijn leuke promotie geschenken, maar deze komen wel vaak voor. De kans is aanwezig dat je uiteindelijk op de grote hoop met geschenken komt te liggen.

Met een uniek geschenk kun je dit voorkomen, zoals met een kaartspel op maat. Dus een spel die helemaal is afgestemd aan jouw merk! En dat werkt goed, helemaal nu spellen weer aan populariteit hebben gewonnen de afgelopen jaren. Door je spel ook daadwerkelijk leuk te maken, zal het een geschenk zijn die lang in huis zal blijven! En er zijn meer voordelen te noemen:

  • Een spel op maat is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.
  • Je laat op een unieke manier jouw geschiedenis of boodschap zien die daadwerkelijk onthouden wordt. Het gaat verder dan alleen een logo op een geschenk.
  • Zet je spel in voor verschillende momenten, zoals bij een beurs of tijdens de kerstdagen.

Voor veel bedrijven hebben we al promotiespellen mogen maken, zoals voor Witte Reus, Tony Chocolonely, Pickwick en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Remia)
Kaartspel op maat (PickWick)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Kaartspel op maat (TempoTeam)

Maak jouw geschenken nu samen met Identity Games

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van jouw eigen spel op maat? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct te bellen naar: 010 201 4555. Wij laten je graag vrijblijvend zien wat de opties zijn voor jou. Of je nu een eigen Monopoly wilt of een kaartspel, het is allemaal mogelijk!

Neem contact met ons op