Relatiegeschenk autobranche: Ga op weg met een spel op maat

Wil jij wat extra’s doen voor jouw klanten of wil je juist nieuwe klanten aantrekken? Hier kan een autobranche relatiegeschenk de uitkomst bieden. Wel raden wij aan om een uniek presentje weg te geven. Dus niet de standaard relatiegeschenken, zoals een parkeerschijf, drinkflesjes of een ijskrabber. Daar val je namelijk niet mee op. Wij van Identity Games helpen je hier graag mee. Dit doen wij door een eigen bordspel, kaartspel of Monopoly van jouw merk te maken!

Meer informatie over een bordspel op maat

Waarom kiezen voor een eigen spel?

Als je een bijzondere autobranche relatiegeschenk wilt voor klanten die ze ook daadwerkelijk gaan gebruiken is een bordspel van je eigen merk het perfecte geschenk. Bij Identity Games weten we wat een spel leuk maakt! Bovendien krijg je een bordspel die helemaal is afgestemd op je boodschap en merk. Dit maakt het presentje ook nog persoonlijk.

Verder heeft een spel op maat verschillende andere voordelen:

  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf.
  • Laat relaties op een unieke manier kennis maken met je merk.
  • In het verleden is het ook succesvol gebleken, zoals de Monopoly stedenedities bij supermarkten.

Voor verschillende bedrijven hebben we al een mooi spel op maat mogen maken. Denk aan een Monopoly-editie voor Porsche, een spel op maat voor Tesla en verschillende eigen bordspellen voor lokale mkb-bedrijven. Voor elk soort bedrijf is dan ook een spel op maat te maken!

Monopoly op maat Porsche
Autobranche relatiegeschenk - Tesla
Bordspel op maat: Touring on Tour
Monopoly op maat (BMN)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)

Timmer aan de weg met een eigen spel!

Ga nu voor het allerleukste relatiegeschenk voor de autobranche. Wij van Identity Games hebben al ruim 30 jaar ervaring met het maken van de beste bordspellen. Wij zorgen er dan ook voor dat je spel daadwerkelijk gespeeld gaat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 010 – 201 45 55.

Neem contact met ons op