Relatiegeschenken op maat: Maak indruk met een spel op maat

Wanneer je op zoek bent naar relatiegeschenken op maat, wil je iets bijzonders geven. Iets waar je doelgroep onder de indruk van is en waarmee je onthouden wordt. En dat is een uitstekende strategie, want een uniek en creatief relatiegeschenk resulteert in meer leads en een betere relatie met je huidige klanten. Wij van Identity Games helpen je daar graag bij. Wij maken namelijk de allerleukste bord- en kaartspellen op maat voor jouw bedrijf. En daar maak je zeker indruk mee!

Meer informatie over een bordspel op maat

Wij leveren maatwerk!

Van ons mag je maatwerk verwachten! Welk doel je ook hebt met je relatiegeschenken op maat wij zorgen voor een passend spel. Heb je bijvoorbeeld voorkeur voor bepaalde pionnen of heb je zelf al een concept bedacht ? Wij maken het voor je! En er zijn nog meer voordelen aan een bordspel die custom gemaakt is:

  • Voor verschillende doeleinden in te zetten, zoals kerstgeschenk en beursgeschenk
  • Dit is een relatiegeschenk die je doelgroep vaker gaat gebruiken en niet snel belandt in de prullenbak, zoals bij andere presentjes wel vaak gebeurt.
  • Verspreid jouw boodschap op de allerleukste manier met een spel.

Wij hebben al voor veel bedrijven relatiegeschenken op maat gemaakt! Denk aan mooie bedrijven als Coca-Cola, Tony Chocolony, ANWB, KLM en talloze mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Bordspel op maat (GVB Race)
unieke eigen monopoly
Educatief spel op maat
Kaartspel op maat (PickWick)

Inspireer je doelgroep met een spel op maat

Of je nu een gepersonaliseerd bordspel, kaartspel of Monopoly wilt, Identity Games staat voor je klaar. Het zit zelfs in onze naam en daarom is het ons doel om elk spel passend te maken naar de identiteit van jouw bedrijf. Met onze ervaring en kennis weten we goed hoe we spellen moeten maken die echt impact maken bij je doelgroep. Je krijgt dus een relatiegeschenk op maat die leuk is om te spelen.

Ben je benieuwd naar onze diensten en spellen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer.

Neem contact met ons op

Jan-Maurits en Jeroen van Identity Games