Wil jij je relatiegeschenken personaliseren? Doe het met een spel!

Door je relatiegeschenken te personaliseren heb je een uitstekende manier om jouw doelgroep sneller aan je te binden. Wel is het belangrijk dat jij niet zomaar een logo plakt op bijvoorbeeld een USB-stick of waterfles. Hiermee ga je het namelijk niet redden, omdat ontzettend veel andere bedrijven dit ook doen. Door een 100% gepersonaliseerd geschenk te maken maak je echt impact. Wij van Identity Games doen dit door spellen op maat te maken. Dit is een unieke manier om jouw doelgroep op een efficiënte manier te bereiken. En dat laten we graag aan je zien!

Dit zijn de mogelijkheden van een spel op maat

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde relatiegeschenken?

Bijna elk bedrijf laat weleens relatiegeschenken personaliseren. Hierbij is het van belang dat jij met een uniek presentje komt. Zo beland je namelijk niet op de grote hoop met geschenken en is de kans groter dat het daadwerkelijk gebruikt gaat worden. Met een eigen spel op maat is de kans dat je indruk maakt veel groter. En doordat het spel volledig is aangepast aan jouw merk, maak je het extra persoonlijk. Dat is echter niet het enige voordeel van een spel op maat:

  • Een spel op maat is op veel manieren in te zetten, zoals loyalty-actie, beursgeschenk, relatiegeschenk en als presentje voor medewerkers.
  • Het is de perfecte mix van entertainment, marketing en informatieoverdracht.
  • Een kaart- of bordspel is perfect om je diensten of geschiedenis te vertellen.

Sinds ons bestaan hebben we voor talloze bedrijven al mooie spellen op maat mogen maken. Denk aan bedrijven, zoals Remia, KLM, Tony Chocolonely en diverse mkb-bedrijven.

Educatief spel op maat
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)

Ga de samenwerking aan met Identity Games

Al dertig jaar zetten wij ons in om de mooiste spellen op maat te maken voor bedrijven. Onze bedrijfsnaam doet hier eer aan. Ook brengen we de afgelopen jaren spellen uit voor de consumentenmarkt. Zo staan wij bekend om een paar populaire spellen, zoals Escape Room The Game en Who’s The Dude. Door deze ervaring weten we precies wat een spel leuk maakt!

Laat nu jouw relatiegeschenk personaliseren door een spel op maat! Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als je eerst wat meer informatie wilt over onze diensten en producten.

Neem contact met ons op