Relatiegeschenken voor je personeel nodig? Verras met een spel op maat!

Heb je binnenkort een jubileum te vieren? Of wil je jouw personeel gewoon bedanken voor hun inzet? Ga dan voor de allerleukste relatiegeschenken voor jouw personeel. En laat Identity Games je daar nou goed mee kunnen helpen. Wij maken namelijk unieke bord- of kaartspellen op maat voor bedrijven!

Ontdek meer over onze spellen op maat

Dit zijn de voordelen van een spel op maat

Wanneer je jouw personeel wil verrassen met een relatiegeschenk is het van belang dat je geschenk uniek en leuk is. Met de standaard cadeautjes zie je vaak dat ze uiteindelijk in de kast belanden er niet meer naar gekeken wordt. Met een bordspel op maat voorkom je dat. Bovendien weten wij precies wat een spel leuk maakt, zodat je we jou garanderen dat je spel ook daadwerkelijk gespeeld wordt. En dat is niet het enige voordeel:

  • Het is een blijvend geschenk waarmee je in herinnering blijft bij je medewerkers.
  • Je geeft een 100% gepersonaliseerd spel in jouw huisstijl of thema. Daar kun je mee thuiskomen!
  • Verbind jouw medewerkers op de allerleukste manier aan je merk. Zet je spel in als eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk, jubileumgeschenk of zelfs als trainingsinstrument.

Wij hebben al verschillende spellen gemaakt voor de zakelijke- en consumentenmarkt. Denk aan bedrijven , zoals Tempo-Team, Efteling, Coca-Cola en talloze mkb-bedrijven. Zelf hebben we ook een paar succesvolle spellen op de markt gebracht, zoals Escape Room The Game en Who’s The Dude. Met deze bak ervaring helpen we jou graag met de leukste relatiegeschenken voor je personeel.

Kaartspel op maat (Aberson)
unieke eigen monopoly
Bordspel op maat
Kaartspel op maat (TempoTeam)

Verras je personeel met een relatiegeschenk

Dus ben je op zoek naar leuke relatiegeschenken voor je personeel waar je echt indruk mee maakt? Met onze ruim 30 jaar ervaring helpen we jou met het maken van het allerleukste bord- of kaartspel voor je medewerkers. Neem vrijblijvend contact op met Identity Games en we vertellen je graag alles over onze diensten en bordspellen.

Neem contact met ons op

Jan-Maurits en Jeroen van Identity Games