Sinterklaas relatiegeschenk nodig? Maak het bijzonder met een eigen bordspel!

Relatiegeschenken geven tijdens Sinterklaas is perfect! Zoals iedereen weet, staat Sinterklaas voor cadeautjes, pepernoten en gezelligheid. En daar past een relatiegeschenk gewoon heel erg goed bij. Het voordeel hierbij is dat niet heel veel bedrijven relatiegeschenken weggeven tijdens Sinterklaas. De meeste presentjes aan (potentiƫle) klanten worden toch weggegeven tijdens de kerst en oud en nieuw. Wel blijft het belangrijk om een origineel relatiegeschenk te geven. Wist je dat een bordspel van je eigen merk het ideale Sinterklaas relatiegeschenk is?

Meer informatie over een bordspel op maat

Verras met een eigen bordspel op maat

Met een bordspel op maat laat jij op een unieke manier jouw merk of bedrijf zien. En het is belangrijk dat jij dit op een bijzondere manier verpakt, omdat er ontzettend veel relatiecadeaus worden weggegeven. Dit zijn relatiegeschenken die variƫren van chocoladeletters tot banketletters. Maar met een eigen bord- of kaartspel val je op van de rest. Bovendien past het spelen van spelletjes ook goed bij de feestdagen, zoals sinterklaas. Verder heeft een bordspel op maat de volgende voordelen:

  • Je koppelt leads en bestaande klanten op de allerleukste manier aan je merk
  • Een kaart- of bordspel is perfect om je diensten of de geschiedenis van je onderneming te vertellen
  • Je kunt je spel inzetten voor verschillende momenten, zoals tijdens een beurs of oud en nieuw
  • Het is een origineel Sinterklaas relatiegeschenk die bedrijven niet snel zullen krijgen. Dat maakt het extra bijzonder.

Wij van Identity Games maken niet zomaar bordspellen, waarbij er alleen een logo op een bestaand spel wordt geplakt. Wij maken een uniek concept die past bij je bedrijf en merk. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en verschillende mkb-bedrijven.

 

Monopoly op Maat voorbeelden
Kaartspel op maat (PickWick)
Kaartspel op maat (Remia)
Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
Educatief spel op maat

Maak een Sinterklaas relatiegeschenk met Identity Games

Maak nu echt indruk met een Sinterklaas relatiegeschenk door een eigen bord- of kaartspel te geven. Wij hebben al ruim dertig jaar ervaring met het ontwikkelen van de tofste bordspellen in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Weetjes Kwartetten en de Monopoly spellen die we voor veel supermarkten hebben ontwikkeld.

Neem contact met ons op