Uniek relatiegeschenk nodig? Vertel je verhaal met een eigen bordspel

Een uniek relatiegeschenk, het is een uitdaging om het juiste cadeau te vinden die zowel jouw merkverhaal vertelt en leuk is voor jouw (potentiële) klanten. Veel bedrijven gebruiken op dit moment nog vaak de standaard geschenken, zoals chocoladegeschenken, wijnflessen of een kalender met een eigen logo. Dit zijn leuke relatiegeschenken maar niet echt origineel. Wist je dat je met een eigen bordspel op maat wel een uniek relatiegeschenk hebt, waarmee je echt indruk maakt?

Meer informatie over een bordspel op maat

Vertel je verhaal met een eigen bordspel

Het hele jaar door worden er relatiegeschenken weggegeven. Van kerstgeschenken tot jubileumgeschenken en van zomergeschenken tot beursgeschenken. Het is daarom van extra belang dat jij als bedrijf een uniek relatiegeschenk hebt. Je wilt immers niet op de grote hoop met bedrijfscadeaus belanden en je wilt onthouden worden bij je (potentiële) klant. En dat is precies waar een bord- of kaartspel van jouw merk de uitkomst biedt. Het heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf
  • Een kaart- of bordspel is uitstekend om de activiteiten of de geschiedenis van je bedrijf te communiceren
  • Je kunt je game ook inzetten als eindejaarsgeschenk, kerstgeschenk en jubileumgeschenk
  • Het is een origineel relatiegeschenk die bedrijven niet snel zullen krijgen. Dat maakt het extra bijzonder.

Wij van Identity Games maken niet zomaar bordspellen, waarbij we alleen een logo op een bestaand spel plakken. Wij maken een uniek concept die past bij je bedrijf en merk. En dat hebben we al voor diverse klanten uitgevoerd, zoals voor KLM, ANWB, Efteling en Tempo-Team.

Kaartspel op maat (TempoTeam)
Kaartspel op maat (hartenvragen)
Kaartspel op maat (PickWick)
Bordspel op maat (Gemeente Utrecht)
unieke eigen monopoly

Maak een uniek relatiegeschenk met Identity Games

Indruk maken met een uniek relatiegeschenk? Ga dan de samenwerking aan met Identity Games. Wij hebben al jarenlange ervaring met het ontwikkelen van de leukste bordspellen in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Wij staan voornamelijk bekend om onze spellen als Escape Room The Game, Who’s The Dude en de Monopoly spellen die we voor vele supermarkten hebben ontwikkeld. 

Wil je eerst meer informatie over bord- of kaartspellen op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op