Valentijn relatiegeschenk: Laat harten sneller kloppen met een eigen spel

De liefde hangt in de lucht! En tijdens Valentijn maak je het voor je relaties en medewerkers extra leuk om een persoonlijk relatiegeschenk weg te geven. Want zeg nou eerlijk, iedereens hart gaat sneller kloppen van een leuk Valentijn relatiegeschenk. En daar helpen we jou graag bij. Wij maken namelijk de leukste bord- en kaartspellen op maat die echt impact maken bij jouw relaties. En een kaartspelletje van jouw merk kan het perfecte cadeautje zijn. Dit is niet alleen leuk, maar je blijft ook top-of-mind. Wij vertellen je daarom graag waarom een kaartspel zo leuk is om weg te geven als relatiegeschenk voor Valentijn.

Meer informatie over een bordspel op maat
Kaartspel op maat (hartenvragen)

Waarom werkt een spel als relatiegeschenk zo goed?

De allerbeste Valentijn relatiegeschenken komen onverwachts, zijn leuk en uniek. De meeste bedrijven geven een relatiegeschenk tijdens de kerstdagen en oud en nieuw.

Met een cadeautje tijdens Valentijn onderscheid jij jezelf dus van de rest! Bovendien heb jij met een eigen spel op maat  een uniek geschenk die niet snel wordt weggegeven. Dat is echter niet het enigste voordeel van een spel op maat:

  • Een spel op maat is op veel manieren in te zetten, zoals loyalty-actie, beursgeschenk, relatiegeschenk en als presentje voor medewerkers
  • Een eigen kaart- of bordspel is ideaal om je diensten of de geschiedenis van je bedrijf te vertellen
  • Het is de perfecte combinatie van entertainment, marketing en informatie-overdracht.

Wij van Identity Games hebben al talloze spellen gemaakt voor de zakelijke- en consumentenmarkt. Denk aan bedrijven als KLM, Pickwick, Tempo-Team en talloze mkb-bedrijven. Bij ons zit je dus goed!

Verklaar de liefde met jouw Valentijns relatiegeschenk

Laat nu weten hoe tof jij je klanten of medewerkers vindt met een eigen spel van Identity Games. Wij hebben al dertig jaar ervaring met het maken van de mooiste spellen voor de zakelijke- en de consumentenmarkt. Dus wij zorgen ervoor dat je een relatiegeschenk krijgt die echt gespeeld gaat worden! Bij ons is jouw spel al mogelijk vanaf 1.000 stuks. Dit is nodig om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt over jouw Valentijn relatiegeschenk. We helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Jeroen & Jan-Maurits Identity Games