Relatiegeschenken kerst: Maak het onvergetelijk met een eigen spel

Ben jij al inspiratie aan het opdoen voor je relatiegeschenken tijdens kerst? Waarschijnlijk heb je al verschillende ideeën op papier gezet, zoals een traditioneel kerstpakket, een lekkere fles wijn of een brievenbus geschenk. Maar wil je echt indruk maken deze kerst? Ga dan voor een eigen spel van jouw merk. Daar ga je pas echt indruk mee maken op jouw relaties of medewerkers. Wij laten je graag zien waarom dat zo goed werkt.

Ontdek meer over onze spellen op maat

Waarom een spel op maat als kerst relatiegeschenk?

Tijdens de feestdagen worden ontzettend veel relatiegeschenken weggegeven. Daarom is het belangrijk dat je geschenk uniek en persoonlijk is. Je wilt immers niet dat je op de grote stapel met kerst relatiegeschenken belandt. En dat is precies waarom een spel op maat een goed cadeautje is om weg te geven. Het is namelijk een bijzonder geschenk die iemand niet snel krijgt. Doordat jij ook bepaalt wat er in het spel komt, maak je het extra persoonlijk.

  • Een spel past goed bij de feestdagen. Tijdens de kerst en jaarwisseling worden veel spelletjes gespeeld!
  • Je koppelt (potentiële) klanten op de allerleukste manier aan je bedrijf.
  • Een kaartspel is de perfecte combinatie van entertainment en informatieoverdracht.

Wij van Identity Games hebben al ruim 30 jaar ervaring met het maken van spellen voor de zakelijke markt. En voor veel bedrijven hebben we dan ook al een spel op maat mogen maken. Denk aan bedrijven als Tempo-Team, Tony Chocolonely, Tesla, Coca-Cola en verschillende mkb-bedrijven.

Kaartspel op maat (Tony Chocolonely)
unieke eigen monopoly
Kaartspel op maat (TempoTeam)
Bordspel op maat

Waarvoor kun je kerst relatiegeschenken nog meer inzetten?

Wist je dat jouw kerst relatiegeschenk voor veel meer doeleinden is in te zetten? Denk bijvoorbeeld aan een loyaliteitsactie, relatiegeschenk, beursgeschenk of zomergeschenk. Dit maakt jouw geschenk breed inzetbaar. Dit hangt natuurlijk ook af van wat jouw doel is. Zo is het mogelijk om met je spel extra naamsbekendheid te creëren of om de band met je klanten of leveranciers te verbeteren.

Ga de samenwerking aan met Identity Games

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw relatiegeschenken tijdens de kerst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Met een spel op maat weten we zeker dat jij een onvergetelijk presentje hebt voor je relaties of medewerkers.

Vul nu vrijblijvend ons contactformulier in of bel ons via 010-2014555.

Neem contact met ons op